Connect with us

technokrata

A hackerek nem várják meg a frissítéseket

Dotkom

A hackerek nem várják meg a frissítéseket

Védelem a frissítések között.

A hackerek folyamatosan fedezik fel és használják ki a hálózatok sérülékeny pontjait. A fenyegetések kivédése érdekében a szoftvergyártók rendszeresen kiadnak frissítéseket, amelyek a támadások ellen új védelmi módszereket tartalmaznak. Ugyanakkor sok szervezet ezen frissítéseket csupán évente egyszer telepíti, sőt, néhányan, akár évekig nem frissítenek. Még a legjobb esetben is, amikor a szervezet, annak megjelenésekor, azonnal telepíti a biztonsági szoftver új verzióját, több hónapos különbségek lehetnek a telepített frissítések között. Ez a csúszás a rendelkezésre állás és a telepítés, illetve a frissítések által kínált újabb védelem között, az, amit a hackerek kihasználnak.

A legtöbb ember érti az antivírus szoftverek folyamatos frissítésének fontosságát – valamennyi antivírus szoftverhasználó folyamatos, valós-idejű frissítést használ. Azonban a hálózati és a webbiztonság esetében a legtöbb szervezet csupán csak mostanában kezdi megérteni a folyamatos frissítések fontosságát. Sok hálózati és webtámadás nem vírusok formájában történik. Sokkal inkább a protokollok és az alkalmazások biztonsági réseit használják ki – jelentős részük férgek és célzott támadások formájában érkezik. Míg a legtöbb biztonsági szoftver különböző szintű védelmet nyújt ezen fenyegetések ellen, a szervezeteknek általában telepíteniük kell a legújabb gyártói frissítést, annak érdekében, hogy bármilyen szintű védelmük legyen a legújabb támadások ellen. Például, ahhoz, hogy egy korábban nem támogatott protokollhoz új védelmet nyújtsanak, alapállapotban termékfrissítésre van szükség. Felmerül a kérdés, hogy „mi történik a frissítések között?”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd