Connect with us

technokrata

Microsoft tanár-továbbképző kurzus a Budapesti Műszaki Egyetemen

Dotkom

Microsoft tanár-továbbképző kurzus a Budapesti Műszaki Egyetemen

A vállalat támogatja a magyar közoktatásban dolgozók informatikai továbbképzését.

Idén augusztus 21. és 23. között tizedik alkalommal rendezi meg a Microsoft tanár-továbbképző kurzusát a Budapesti Műszaki Egyetemen. A továbbképzés célja, hogy minél több általános és középiskolákban dolgozó informatikatanár tudjon élni a számítástechnika nyújtotta előnyökkel, és ezen tudását a tanórákon is kamatoztatni tudja, színesebbé, jobban demonstrálhatóvá, ezáltal érthetőbbé téve a tananyagot.

Az idei rendezvényre mintegy 500 főt várnak a szervezők, a résztvevők nagyjából 65 százaléka lesz tanár, a többiek az iskolák rendszergazdái közül kerülnek majd ki, és külön szekcióban, testreszabott tematika alapján sajátíthatják el az informatikai infrastruktúra menedzsmentről összeállított továbbképzés anyagát. Az idei program egy újdonsággal is bővül, most lesz ugyanis először lehetőség arra, hogy a résztvevők laborgyakorlaton próbálják ki frissen megszerzett elméleti tudásukat.

Idén is lesz majd alkalom az előadások után az előadókkal, szakértőkkel személyesen szűk körben konzultálni, mivel, a tapasztalatok szerint, ilyen körülmények között a résztvevők sokkal nyíltabban kérdeznek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd