Connect with us

technokrata

Új vezető az SAP globális közszolgáltatási üzletágának élén

Dotkom

Új vezető az SAP globális közszolgáltatási üzletágának élén

Massey feladata, hogy az SAP kormányzati ügyfeleivel meglévő kapcsolatokat ápolja és kiszélesítse.

Az SAP AG bejelentette, hogy a Nevada állambeli Clark County (SAP-t használó megye, ahol Las Vegas is található) korábbi CIO-ját (Chief Information Officer, főinformatikus), Rod Massey-t bízta meg globális közszolgáltatási üzletágának vezetésével. A kinevezés beleillik az SAP régóta követett stratégiájába, mely szerint a közszférában tevékenykedő ügyfeleik előtt álló kihívások tökéletes ismeretében olyan üzleti megoldásokat nyújtanak, amelyek segítenek ezen kihívások sikeres leküzdésében. A most bejelentett kinevezés megerősíti az SAP-nak a közszektorban, a cég által elsődleges növekedési területnek tekintett üzletágban betöltött vezető szerepét. Az SAP olyan szolgáltatásokat nyújt a helyi és országos kormányzatok számára, amelyek a közszférában megszerzett gyakorlati tapasztalatokat ötvözik a legjobb technológiai megoldásokkal. Rod Massey megbízatása jelzi, hogy az SAP AG minden támogatást meg kíván adni ahhoz, hogy az országok-szervezetek sikeres kormányzati projekteken bizonyíthassák be az integrált rendszerek számszerűsíthető hatékonyságnövelő hatásait a közigazgatás számára.

A közszektorért felelős globális vezetőként Massey feladata, hogy az SAP kormányzati ügyfeleivel meglévő kapcsolatokat ápolja és kiszélesítse, valamint hogy tovább erősítse az SAP-nak az iparágban betöltött vezető szerepét. A szakember közvetlenül Tom Shrink, az SAP globális közszolgáltatási üzletág elnökének irányítása alatt dolgozik majd.

Massey több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik a helyi önkormányzati szervek informatikai megoldásainak területén. Clark County informatikai vezetőjeként ő irányította a megye 2600 alkalmazottat és 40 különböző ügynökséget és részleget érintő SAP bevezetését.

„Átfogó gyakorlati tapasztalatok birtokában Rod tökéletesen megérti, mire van szüksége a közszolgáltatásban tevékenykedő informatikai vezetőknek napjainkban: ezek a mérhető eredmények, a befektetés egyre jobb megtérülése (növekvő ROI), a teljes rendszerköltség (TCO) csökkentése mellett” – nyilatkozta Tom Shrink, az SAP globális közszolgáltatási üzletágának elnöke. „Biztosak vagyunk abban, hogy segíteni fog minket abban, hogy közszolgáltatási üzletágunk az ügyfelek teljes megelégedettsége mellett érjen el további sikereket” – tette hozzá.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd