Connect with us

technokrata

Siemens call center segíti a bangkoki adóhatóságot

Dotkom

Siemens call center segíti a bangkoki adóhatóságot

A hatóság munkatársai a jövőben fontos alkalmazások segítségével hatékonyabban tudják az ország polgáraival a kommunikációs kapcsolatokat alakítani.

A thaiföldi fővárosban székelő Revenue Department a Siemens Communications ágazatát bízta meg egy contactcenter-megoldás szállításával és telepítésével. A HiPath ProCenter, a HiPath 4000 kommunikációs platform bázisán, a mai legkorszerűbb technikai szinten fogja a Hivatal és az adófizetők közötti kommunikációt megvalósítani, a kapcsolódó szervizszerződés pedig garantálja az új funkcionalitás magas szintű rendelkezésre állását. A hatóság munkatársai a jövőben fontos alkalmazások segítségével hatékonyabban tudják az ország polgáraival a kommunikációs kapcsolatokat alakítani: CRM (Customer Relationship Management – ügyfélkapcsolat-mendezsment) eszközök révén „időben” megkapják a telefonáló ügyfélre vonatkozó információkat; ún. Automatic Call Distributor-ok (ACD – automatikus híváselosztók) csökkentik a várakozási időket, és segítenek abban, hogy a hívó fél gyorsan megtalálja a megfelelő ügyintézőt. Interaktív „válaszológépek” és rögzítők biztosítják, hogy hívások ne „vesszenek el” foglaltság esetén, és tehermentesítik az ügyintézőket. A hívók kérdéseinek kompetens megválaszolásában egy integrált tudásbázis-menedzsment rendszer segít, amelynek része a gyakori kérdések (FAQ) adatbankja is. Az új call center 1500 bejövő vonalat és 50 ügynököt tud majd kiszolgálni 2006 októberétől.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd