Connect with us

technokrata

Felfüggesztésre került négy GVOP informatikai pályázati kiírás

Dotkom

Felfüggesztésre került négy GVOP informatikai pályázati kiírás

Kizárólag a 2006. augusztus 11-én éjfélig postára adott pályázatokat fogadják be.

2006. augusztus 11-ével felfüggesztésre került a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program Információs társadalom és gazdaságfejlesztés prioritásának (4. prioritás) négy, korábban meghosszabbított 2005. évi pályázati kiírása, mivel a pályázatokra rendelkezésre álló keretösszeg hamarosan felhasználásra kerül.

Az Információs Társadalom Kht. közleménye értelmében az alábbi pályázatok kerülnek felfüggesztésre:

– 4.1. intézkedés: E-gazdaság fejlesztése, e-kereskedelem ösztönzése

– 4.1.1 Vállalaton belüli elektronikus üzleti rendszerek

– 4.1.2 Üzleti partnerek közötti E-kapcsolat fejlesztése

– 4.2 intézkedés: Információs (digitális tartalom) iparág fejlesztése

– 4.2.1 Üzleti tartalomfejlesztés támogatása kis- és középvállalkozások számára

– 4.2.2 Tartalomipari és közcélú tartalomszolgáltatás fejlesztése

A négy felfüggesztett pályázat keretében 2006. július 5-ig 210 darab pályázat kapott támogatást, összesen több mint három milliárd forint értékben.

A felfüggesztés értelmében a Közreműködő Szervezet, az IT Információs Társadalom Kht. kizárólag a 2006. augusztus 11-én éjfélig postára adott (postai érkeztető bélyegzővel ellátott) pályázatokat fogadhatja be.

A 2006. évben a GVOP 4. prioritás keretében újabb pályázati kiírás nem várható. A 2007-2013. közötti időszakra vonatkozó II. Nemzeti Fejlesztési Terv keretében megvalósuló Versenyképes Gazdaság Operatív Program (VEGOP) tervezetében ugyanakkor továbbra is prioritásként szerepel az információs társadalom erősítése.

A 14/2004. számú TNM-GKM-FMM-FVM-PM együttes rendelet 25. § 1. pontja alapján amennyiben a támogatható pályázatok forrásigénye meghaladja a rendelkezésre álló keretösszeget, úgy a támogatási döntést a felfüggesztés napjáig bezárólag el nem bírált pályázatok tekintetében a GVOP IH vezetője – a szakaszos elbírálás szabályai szerint – a pályázatok pontszám alapján történő versenyeztetése útján hozza meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek