Connect with us

technokrata

A Siemens Communications UMTS-hálózatokat épít

Dotkom

A Siemens Communications UMTS-hálózatokat épít

Keleti fejlesztések.

A New York székhelyű Telephone Systems International Ltd (TSI) megbízta a Siemens kommunikációs ágazatát, hogy az előbbi 80%-os tulajdonában lévő Afghan Wireless Communication Company (AWCC) számára egy UMTS-hálózatot hozzon létre Kabulban. A 3G-technika mellett a Siemens 2G eszközöket is szállít az afgán mobilhálózat-üzemeltetőnek. Jelenleg az országban másfél millió mobil-előfizető van, ami 4%-os telítettségnek felel meg. Az AWCC volt Afganisztán első GSM-üzemeltetője, és az első UMTS-licenc tulajdonosa is.

A Siemens Com UMTS-technológiával fejlesztette a Saudi Telecom mobilhálózatát Szaúd-Arábia északi részén. A közeli jövőben az ország többi része is kap UMTS-technikát, valamint az adat-intenzív szolgáltatásokhoz – mint pl. video streaming és internet-letöltés – való hozzáférést. A Saudi Telecom volt az első kereskedelmi GSM-üzemeltető az országban. A Siemens-technológia tesztelésének kedvező tapasztalatait követően került sor az országos 3G hálózat megrendelésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd