Connect with us

technokrata

HP Magyarország: informatikai támogatás a fogyatékkal élő sportolók számára

Dotkom

HP Magyarország: informatikai támogatás a fogyatékkal élő sportolók számára

A HP Magyarország informatikai eszközzel támogatta a fogyatékkal élők Úszó Európa Bajnokságát, amely a hivatalos Úszó EB után került megrendezésre.

A profi úszók versenye után rendezték meg a fogyatékkal élők Úszó Európa Bajnokságát, amelyet a Magyar Értelmi Fogyatékosok Sportszövetsége (MÉS) szervezett. A HP Magyarország hordozható számítógépekkel biztosította a rendezvény informatikai hátterét.

A versenyt ugyanolyan feltételekkel rendezték meg, ugyanazok a szabályok voltak érvényesek, mint a hivatalos bajnokságon. A szervezők ezzel is szerették volna bizonyítani, hogy a fogyatékkal élő sportolók ugyanolyan fegyelmezetten képesek a szabályokat betartva versenyezni, mint egészséges sporttársaik.

Magyarországot több sportoló is képviselte a versenyen. Köztük volt Sánta Krisztián, aki világcsúcstartó több számban, paralimpia-, világ- és Európa bajnok, valamint Podani Zoltán, aki a tavalyi év legeredményesebb sportolója volt, világcsúcstartó, Európa bajnok. A hölgyek közül versenybe szállt Bérczi Zsófia, aki a MÉS történetének első női úszóvilágbajnoka. A férfi válogatott tagjai szintén világcsúcstartók és -olimpia, -világ és Európa bajnoki helyezéseket szereztek az utóbbi években. 2005-ben Liberecben az úszó világbajnokságon 10 aranyérmet nyert a magyar csapat.

HP és a sport kapcsolata igen nagy múltra tekint vissza a vállalat életében. A vízilabda és az asztalitenisz mellett az úszás támogatása sem számít új keletű jelenségnek: a vállalat többek között támogatta az idei hivatalos Úszó Európa Bajnokságot is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd