Connect with us

technokrata

Hatékony e-egészségügy

Dotkom

Hatékony e-egészségügy

Integrált megoldások egészségügyi vállalkozások számára.

A megnövekedett költségek, a korlátozott mértékű visszatérítések, az alacsony hatékonyság és a változó minőség jelentős hatással van a betegellátásra. Egy sikeres és virágzó vállalkozás számára elsőrendű fontosságú a magasabb színvonalú ellátást biztosító, megfelelő erőforrások megléte. Az ügyfelek érdekében folyamatosan javítani kell az ellátást a költségek csökkentése mellett. A modern orvostudomány bonyolult folyamatok széles skáláját foglalja magában az egészségügyi üzletágban – a magánpraxisokban és a kórházakban egyaránt. Különböző egészségügyi és adminisztratív szolgáltatásokat kell összekapcsolni és koordinálni, különlegesen bizalmas adatokat kell létrehozni, melyeket tárolni, esetenként továbbítani kell. A hatékonyság növelése a magas színvonalú betegellátás fenntartása mellett csak holisztikus folyamat-optimalizálással – a megelőzéstől a rehabilitáción és utókezelésen át a klinikai diagnosztizálásig és terápiáig – lehetséges a különböző, a folyamatokban részt vevő egészségügyi beszállítók koordinálásával.

A legfontosabb: a modern orvostudomány a teljesítmény növelését és javítását jelenti – olyan folyamatok létrehozásával, amelyek csekély erőforrás használatát igénylik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd