Connect with us

technokrata

Sun: egyik kiemelt szponzorációs terület a sport

Dotkom

Sun: egyik kiemelt szponzorációs terület a sport

A Sun a 35. Síkvízi Kajak-kenu Világbajnokság hivatalos informatikai szállítója.

A Sun Microsystems Kft. immár negyedik éve támogatja a Magyar Kajak-kenu Szövetséget, annak az arany fokozatú támogatója. A már évek óta jól működő kapcsolatnak köszönhetően a vállalat a Szövetség támogatásán túl a Szegeden, 2006. augusztus 17-20-án megrendezésre kerülő, 35. Síkvízi Kajak-kenu Világbajnokságot nagy értékű informatikai eszközökkel támogatja, mint a VB hivatalos informatikai szállítója.

A cég a VB informatikai támogatása keretében 50 gépet biztosít a sajtó-, a nemzetközi szövetségek képviselői-, valamint a szervezőbizottság és a verseny-lebonyolítás részére. A gépek között, a teljesítményüket és megbízhatóságukat tekintve, high-end képességű AMD Opteron processzoros munkaállomások találhatók. Közülük 30 darab Ultra 20-as gépet a sajtó- és más hivatalos személyek használnak majd, 17 darab Ultra 20-as gép a szervező bizottság munkáját segíti (ezen gépeken található majd a versennyel kapcsolatos adatbázis, ezeken készül a versenyprogram, itt végzik a sorsolásokat, valamint ezek a gépek biztosítják az adatokat a versennyel kapcsolatos információk internetes megjelenítése számára), 3 darab Ultra 20-as gépet pedig a verseny kivetítőjének vezérlésére használnak majd a verseny során.

„A Sun olyan szponzorálási területeket keres szerte a világon, ahol meghatározó a teljesítmény, és a közösségi szellem. Ennek jegyében a vállalat egyik kiemelt szponzorációs területe a sport. A Sun Microsystems Kft. alapvetően azért választotta Magyarországon a kajak-kenu sport támogatását, mert az előbb említett filozófiájába ez a sportág kitűnően illeszkedik. Együtt szurkolunk, a magyar csapat résztvevőiért, hiszen a teljesítmény mindkettőnk számára egyformán fontos” – nyilatkozta Kristóf Judit, a Sun Magyaroszrág Kft. marketing igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd