Connect with us

technokrata

Sun: egyik kiemelt szponzorációs terület a sport

Dotkom

Sun: egyik kiemelt szponzorációs terület a sport

A Sun a 35. Síkvízi Kajak-kenu Világbajnokság hivatalos informatikai szállítója.

A Sun Microsystems Kft. immár negyedik éve támogatja a Magyar Kajak-kenu Szövetséget, annak az arany fokozatú támogatója. A már évek óta jól működő kapcsolatnak köszönhetően a vállalat a Szövetség támogatásán túl a Szegeden, 2006. augusztus 17-20-án megrendezésre kerülő, 35. Síkvízi Kajak-kenu Világbajnokságot nagy értékű informatikai eszközökkel támogatja, mint a VB hivatalos informatikai szállítója.

A cég a VB informatikai támogatása keretében 50 gépet biztosít a sajtó-, a nemzetközi szövetségek képviselői-, valamint a szervezőbizottság és a verseny-lebonyolítás részére. A gépek között, a teljesítményüket és megbízhatóságukat tekintve, high-end képességű AMD Opteron processzoros munkaállomások találhatók. Közülük 30 darab Ultra 20-as gépet a sajtó- és más hivatalos személyek használnak majd, 17 darab Ultra 20-as gép a szervező bizottság munkáját segíti (ezen gépeken található majd a versennyel kapcsolatos adatbázis, ezeken készül a versenyprogram, itt végzik a sorsolásokat, valamint ezek a gépek biztosítják az adatokat a versennyel kapcsolatos információk internetes megjelenítése számára), 3 darab Ultra 20-as gépet pedig a verseny kivetítőjének vezérlésére használnak majd a verseny során.

„A Sun olyan szponzorálási területeket keres szerte a világon, ahol meghatározó a teljesítmény, és a közösségi szellem. Ennek jegyében a vállalat egyik kiemelt szponzorációs területe a sport. A Sun Microsystems Kft. alapvetően azért választotta Magyarországon a kajak-kenu sport támogatását, mert az előbb említett filozófiájába ez a sportág kitűnően illeszkedik. Együtt szurkolunk, a magyar csapat résztvevőiért, hiszen a teljesítmény mindkettőnk számára egyformán fontos” – nyilatkozta Kristóf Judit, a Sun Magyaroszrág Kft. marketing igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek