Connect with us

technokrata

Kulcsterületeit korszerűsíti a Manheim

Dotkom

Kulcsterületeit korszerűsíti a Manheim

A CODA piacvezető gépjármű aukciós házzal lép szerződésre.

A pénzügyi szoftverekre specializálódott CODA Group bejelentette, hogy 200.000 angol font értéket meghaladó felhasználási és szolgáltatási szerződést írt alá a világ legnagyobb gépjármű aukciós háza, a Manheim angol és európai leányvállalataival a CODA-Financials – kategóriájában a legjobb – pénzügyi szoftverre.

A CODA olyan versenytársakat (és termékeket) előzött meg, mint például a Sun Accounts és a Microsoft Great Plains, mivel a CODA adott a Manheim ügyvitelébe és IT stratégiájába legjobban illeszkedő, illetve az angol, spanyol, német és francia felhasználók igényeihez legközelebb álló ajánlatot.

Paula Head, a Manheim pénzügyi stratégiai igazgatója elmondta: „A jelenleg működő rendszerünk fejlesztésére van szükség ahhoz, hogy a csoport a megváltozott szükségleteinek megfelelhessen. A CODA bizonyította, hogy a különböző üzleti tevékenységekhez kapcsolódó rendszerek és folyamatok egységesítése által segítségünkre lesz könyvelési rendszerünk javításában. Úgy gondoljuk, hogy a riport-modulok integrálása képessé tesz majd minket a kulcsterületek korszerűsítésére.”

A CODA kielégíti a Manheim vállalatcsoporti és többnyelvűség iránti követelményeit és teljes webes funkcionalitással bír, így könnyen integrálható más fontos üzleti rendszerekkel. Ez hatékonyabbá teszi az információ-feldolgozást és lehetővé teszi a Manheim számára magasabb szintű üzleti elemzések elvégzését.

A CODA-Financials és más standard termékek mellett a Manheim megvásárolta a CODA-Analytic Explorer licencét is, amely a legújabb Microsoft SQL 2005 Server-t használja az online elemzések és modellezések végrehajtásához. Ez egy olyan több dimenziós elemző eszköz, amely az adatokat közvetlenül a CODA-Financialből veszi és a tevékenységükhöz kapcsolódó adatkockákkal látja el a kulcs pozícióban lévőket, lehetőséget adva számukra a tallózási, riportolási és elemzési funkciók gyors, könnyű és költség hatékony megvalósítására.

A Manheim a megvásárolt szoftvereket Microsoft Windows 2003-as környezetben, Microsoft SQL Server 2005 adatbázison futtatja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek