Connect with us

technokrata

Kulcsterületeit korszerűsíti a Manheim

Dotkom

Kulcsterületeit korszerűsíti a Manheim

A CODA piacvezető gépjármű aukciós házzal lép szerződésre.

A pénzügyi szoftverekre specializálódott CODA Group bejelentette, hogy 200.000 angol font értéket meghaladó felhasználási és szolgáltatási szerződést írt alá a világ legnagyobb gépjármű aukciós háza, a Manheim angol és európai leányvállalataival a CODA-Financials – kategóriájában a legjobb – pénzügyi szoftverre.

A CODA olyan versenytársakat (és termékeket) előzött meg, mint például a Sun Accounts és a Microsoft Great Plains, mivel a CODA adott a Manheim ügyvitelébe és IT stratégiájába legjobban illeszkedő, illetve az angol, spanyol, német és francia felhasználók igényeihez legközelebb álló ajánlatot.

Paula Head, a Manheim pénzügyi stratégiai igazgatója elmondta: „A jelenleg működő rendszerünk fejlesztésére van szükség ahhoz, hogy a csoport a megváltozott szükségleteinek megfelelhessen. A CODA bizonyította, hogy a különböző üzleti tevékenységekhez kapcsolódó rendszerek és folyamatok egységesítése által segítségünkre lesz könyvelési rendszerünk javításában. Úgy gondoljuk, hogy a riport-modulok integrálása képessé tesz majd minket a kulcsterületek korszerűsítésére.”

A CODA kielégíti a Manheim vállalatcsoporti és többnyelvűség iránti követelményeit és teljes webes funkcionalitással bír, így könnyen integrálható más fontos üzleti rendszerekkel. Ez hatékonyabbá teszi az információ-feldolgozást és lehetővé teszi a Manheim számára magasabb szintű üzleti elemzések elvégzését.

A CODA-Financials és más standard termékek mellett a Manheim megvásárolta a CODA-Analytic Explorer licencét is, amely a legújabb Microsoft SQL 2005 Server-t használja az online elemzések és modellezések végrehajtásához. Ez egy olyan több dimenziós elemző eszköz, amely az adatokat közvetlenül a CODA-Financialből veszi és a tevékenységükhöz kapcsolódó adatkockákkal látja el a kulcs pozícióban lévőket, lehetőséget adva számukra a tallózási, riportolási és elemzési funkciók gyors, könnyű és költség hatékony megvalósítására.

A Manheim a megvásárolt szoftvereket Microsoft Windows 2003-as környezetben, Microsoft SQL Server 2005 adatbázison futtatja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd