Connect with us

technokrata

Kocsis Gábor a szerb Mobi 63 CFO-ja

Dotkom

Kocsis Gábor a szerb Mobi 63 CFO-ja

A Pannon pénzügyi vezetője lesz az új Telenor-vállalat élén.

2006. szeptember 1-jétől a Pannon jelenlegi pénzügyi vezérigazgató-helyettese, Kocsis Gábor foglalja el a Mobi 63, a Telenor most megvásárolt leányvállalata hasonló posztját. Ezzel újabb magyar szakember kap fontos nemzetközi megbízatást a Telenor-csoportban. A Pannon új CFO-ja a pénzügyi igazgatóként eddig is a társaságnál tevékenykedő norvég szakember, Karl Erik Broten.

„Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy a Pannon rendkívül képzett és tapasztalt CFO-t adhat új szerbiai társaságunknak, hiszen ez jelzi Kocsis Gábor szakértelmét, s egyúttal érdekes kihívás is számára” – mondta a kinevezést kommentálva Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. „Kocsis Gábornak rengeteget köszönhetünk, kulcsszerepe volt társaságunk eredményes működésében. Természetesen hiányozni fog, ugyanakkor megnyugtató és örömteli, hogy olyan, széles körű tapasztalatokkal rendelkező szakember követi posztján, aki Gábor helyetteseként évek óta maga is részt vesz a Pannon pénzügyi irányításában. Bízunk Karl Erik Brotenben, és sok sikert kívánunk neki új feladatkörében” – tette hozzá a vezérigazgató.

Kocsis Gábor (40) 1993-ban érkezett a Pannonhoz, 1999-től gazdasági igazgatóként, majd 2003-tól pénzügyi vezérigazgató-helyettesként folytatta pannonos karrierjét. Gábor személyében a Pannon újabb tehetséges vezetővel erősít egy Telenor-csoporton belüli kulcspozíciót. A Telenor számára rendkívül fontos hogy kiaknázza a közép-európai vállalatai közti szinergiákat, s Kocsis Gáborral tehetséges és igen tapasztalt vezetőt nyert a Mobi 63. Az új vezető kiválóan ismeri a Pannont, ami lehetőséget ad kölcsönösen előnyös és hatékony együttműködésre a két cég között.

Kocsis Gábor utóda a Pannon pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként eddigi munkatársa, Karl Erik Broten (39) lesz, aki eddig is rendkívül eredményes pályafutást tudhat magáénak a Telenor-család tagjaként. Karl Erik Broten 1996 óta telenoros, s az elmúlt tíz év során számos pénzügyi poszton tevékenykedett, többek között a Telenor oroszországi fixvonalas leányvállalata, a Comincom/Combellga CFO-jaként (a társaság ma a Golden Telecom része). 2004 márciusában pénzügyi igazgatóként kezdte meg pannonos karrierjét, s az elmúlt két és fél évben a Pannon rendkívül sokat profitált nemzetközi iparági és pénzügyi tapasztalataiból.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd