Connect with us

technokrata

Extra dimenzió a Sony fényképezőgépeseknek

Dotkom

Extra dimenzió a Sony fényképezőgépeseknek

A Sony hozzáadott értékű szoftveres szolgáltatással hódít piacot.

A GPS-CS1 a készítés helyét is megjelöli az új Cyber Shot, Handycam és az ? 100 D-SLR gépekkel készített fényképeken. Az egység rögzíti a pozícióra vonatkozó adatokat, amelyek hozzárendelhetők az állóképekhez, és a Picture Motion Browser szoftver segítségével online módon, „Map View” üzemmódban megjeleníthetők.

A GPS-CS1 és a Picture Motion Browser szoftver kombinációja, amelyet 2006. augusztusától mellékel a Sony új digitális fényképezőgépeihez, teljesen új stílust nyit a külföldi nyaralások vagy utazások során készített fényképek élvezésében. Ezek nyomonkövetése ugyanis sokszor igencsak nehéz feladat. Azáltal, hogy a készülék és a szoftver műholdas meghatározás alapján automatikusan összekapcsolja a felvételek készítésének helyszínét, dátumát és időpontját a képpel, sokkal gyorsabbá, egyszerűbbé és szórakoztatóbbá válik a fényképek rendszerezése és elérése.

A GPS-CS1 nem más, mint egy hordozható helymeghatározó rendszer (GPS, Global Positioning System), amely mindenütt – ahol a műholdas GPS-lefedettség elérhető – rögzíti az idő, dátum- és pozícióadatokat. A tartozék GPS Image Tracker szoftver használatával ez a pozícióadat minden egyes JPEG-kép esetében összekapcsolható a megfelelő időponttal és dátummal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd