Connect with us

technokrata

Együttműködik az OTP és a Vodafone

Dotkom

Együttműködik az OTP és a Vodafone

Plasztikban az erő.

Az OTP Bank Nyrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. mobilszolgáltató közötti együttműködés keretében a legnagyobb magyarországi hitelintézet hitelkártyát és hitelszámlát kínál a Vodafone ügyfelei számára. Az ügyfelek hitelkártyájukkal vásárolhatnak, készpénzt vehetnek fel és a mobilszámlájukat is kifizethetik. Az OTP Banknál hitelszámlát is nyithatnak, amelyről kiegyenlíthetik havi telefonszámlájukat.

A legnagyobb hazai bank által kibocsátott Vodafone hitelkártya széles körű elfogadással és sokoldalú szolgáltatásokkal rendelkező dombornyomott, internetes vásárlásra is alkalmas MasterCard kártya. Magyarországon és külföldön egyaránt lehet vele fizetni, illetve készpénzt felvenni. A kártyabirtokosok új Vodafone előfizetői szerződés megkötése esetén tarifa- és készülékvásárlási kedvezményben részesülnek, és a kártya az első évben díjmentes. Az OTP Bank a Vodafone kártyák birtokosainak 100.000 és 600.000 forint közötti hitelkeretet nyújt, a kártyával akár 45 napig kamatmentesen vásárolhat az ügyfél.

Az OTP Bank Vodafone hitelszámla kártya nélküli, kizárólag Vodafone telefonszámla kiegyenlítésére szolgáló hitelszámla, amellyel 10.000 és 100.000 forint közötti hitelkerethez juthat az ügyfél. A számla rulírozó jellegű, azaz a felhasznált hitelkeretből visszafizetett összeg ismét felhasználhatóvá válik. Miközben a havi telefonszámla azonnal kiegyenlítésre kerül, a hitelszámlát az ügyfél ráér később rendezni.

A hitelkártyát és a hitelszámlát minden, 18. életévét betöltött devizabelföldi természetes személy igényelheti, aki legalább 3 hónapja lakossági folyószámlát vagy bankszámlát vezet bármelyik hazai banknál. Az igénylés feltétele a hitelkártyánál legalább 3 hónapos munkaviszonyból vagy nyugdíjból származó legalább havi nettó 60.000 forint jövedelem, illetve a hitelszámlánál havi nettó 45.000 forint.

A hitelkártyát és a hitelszámlát országszerte az OTP Bank több mint 400 fiókjában és a Vodafone 21 márkaüzletében lehet igényelni, a hitelbírálat egyszerűsített esetben akár 30 perc alatt megtörténhet. A június eleji indulás óta már mérhető és egyre intenzívebb az érdeklődés a hitelkártya és a hitelszámla iránt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd