Connect with us

technokrata

Digitális vállalatok

Dotkom

Digitális vállalatok

2006. október 4. Intel Developer Forum, Prágai Kongresszusi Központ, Prága, Cseh Köztársaság.

Az Intel Fejlesztési Fórum (IDF) az egyetlen olyan hely, ahol a legnaprakészebb információk birtokába juthat, a legjobb ismeretekre tehet szert, és amely kimeríthetetlen lehetőségeivel egyedülálló alkalom az együtt gondolkodásra és innovatív munkára.

Az IDF-en, melynek alapja az információ-nyújtás, a közös munka és innováció, s melyet első ízben rendeznek meg a Cseh Köztársaságban, a technológiai világ legjobbjai és szakértői gyűlnek össze. A fórum keynote előadói által, akik az Intel felső vezetéséből kerülnek ki, bepillantást nyerhet az Intel forradalmi technológiájába, felvilágosítást kaphat az Intel jövőbeni befektetéseiről, és arról, mely lehetőségek kínálkoznak a jövő ipari szabványaihoz való igazodásra.

Az Intel keynote előadói:

– Christian Morales, Alelnök, Sales és Marketing csoport / Vezérigazgató, Európa, Közel-Kelet és Afrika;
– Daniel J. Casaletto, Alelnök, a Digitális Vállalat csoport /
Vállalati Technológiai Csoport / Igazgató, Mikroprocesszor, Architektúra és Tervezés;

Az IDF egyben magában foglalja a Technology Insight nevű programot. Ez egyedülálló alkalom arra, hogy személyesen is megismerhessük az Intel vezető technológiai munkatársait, és az iparág nagyjait. A keynote-ok jövőbe tekintő technológiai útmutatásai mellett részletes képet kaphatunk a technológia alaptéziseiről.

Az IDF Technológiai szekciójának programpontjai:

– Software Threading, Sanjiv Shah, senior első mérnök, az Intel Threading Lab igazgatójának előadásában;

– High Performance Computing, az Intel partner és a párhuzamos és megosztott megoldások osztályának vezetője, David J. Kuck előadásában;

Technológiai témák: Az IDF Technológiai témák-szekciója ismerteti az energia-hatékony teljesítmény, az architektúrák, platformok, és szilícium terén elért legújabb eredményeket. E technológiák hatásai máris érezhetők a digitális otthonokban, a mobil technológiában és a digitális vállalatok terén.

Technikai témájú szekciók:

– Digitális vállalat
– Mobil platformok és drótnélküli technológiák
– Szoftverek: a fejlesztés eszközei
– A jövő technológiái, kutatások és szabványok

Kik látogatnak el: A mérnökök, fejlesztők és architektúráért felelős szakemberek, akik egyértelmű képet szeretnének kapni a legújabb technológiai trendekről és azok megvalósításának eszközeiről. A jövő technológiája az ágazati vezetők, IT vezetők, és stratégiai tervezők kezében van. A vállalati IT szakemberek, független szoftverkereskedők, rendszer integrátorok és egyéb kulcsfontosságú döntéshozók alakítják ki a végfelhasználói mobil megoldásokat az üzleti felhasználók számára. A sajtó képviselőinek és az elemzőknek szintén napra késznek kell lenniük az iparról, az újdonságokról, és irányzatokról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek