Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EISA öt díjjal jutalmazta a Sony-t

Dotkom

Az EISA öt díjjal jutalmazta a Sony-t

A fogyasztói hardver- és szoftverkoncepciókat emelik ki a Sony-nak adott precedens nélküli öt EISA-díjban.

Az Európai Kép- és Hangszövetség (European Imaging and Sound Association = EISA) öt termékkategóriában a Sony Europe-ot választotta ki az EISA-díj díjazottjaként. Az elismerések a digitáliskor rendkívül változatos dizájnkoncepcióit fogják át, a fogyasztói termékek dizájnjától az Internet-alapú streaming koncepciókig.

Mivel a médiafogyasztási szokások gyorsan változnak, a standard felbontású kis képernyős televízión történő passzív, lineáris tévénézés hamarosan a múlt részévé válik. A Sony díjnyertes termékeinek kialakításán a fogyasztóknak az a fantasztikusan fejlett képessége tükröződik, hogy rendszeresen praktikus hálózatokat építenek ki digitális médiaanyagaik felvételéhez, tárolásához és bemutatásához. A 2006-2007-es EISA-díjakat a Sony az Európai Streaming Koncepció (Sony LocationFree TV, LF-PK1), a Legfejlettebb európai videoprojektor (VPL-VW100), az Európai LCD-TV (KDL-32V2000), az Európai HDV-kamkorder (HDR-HC3E HDV-kamkorder) és az Európai fogyasztói fényképezőgép (DSLR-A100 digitális-SLR fényképezőgép) kategóriákban kapta.

„Rendkívül izgalmas időkben élünk, amikor a technológia olyan módokon szabadítja fel az életstílusunkat, amelyek akár csak néhány évvel ezelőtt is elképzelhetetlenek lettek volna – mondta Fujio Nishida, a Sony Europe elnöke. – A Sony már a Walkman és a PlayStation korai éveitől kezdve olyan úttörő szellemet ápolt, amely most is jól megmutatkozik az új termékeink dizájnján. Nagyszerű érzés megnyerni ilyen sok EISA-díjat a termékcsoportok ilyen széles skáláján.”

AZ EISA hagyományainak megfelelően a díjakat a szakértő zsűrik alapos mérlegelése és vitája után adományozták oda. „Mi a Sonynál pontosan tudjuk, mekkora erőfeszítést igényel a számos vezető újságíróból és szakértőből álló zsűri részéről ez döntéshozatal” – folytatta Fujio Nishida. „Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy átvehetjük ezeket az elismeréseket, s ezzel egyben el is kötelezzük magunkat termékeink és tudásbázisunk bővítése mellett az európai fogyasztók javára.”

A 2006-os EISA-díjakat egy speciális gálaeseményen adják át 2006. szeptember 1-jén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés