Connect with us

technokrata

Az EISA öt díjjal jutalmazta a Sony-t

Dotkom

Az EISA öt díjjal jutalmazta a Sony-t

A fogyasztói hardver- és szoftverkoncepciókat emelik ki a Sony-nak adott precedens nélküli öt EISA-díjban.

Az Európai Kép- és Hangszövetség (European Imaging and Sound Association = EISA) öt termékkategóriában a Sony Europe-ot választotta ki az EISA-díj díjazottjaként. Az elismerések a digitáliskor rendkívül változatos dizájnkoncepcióit fogják át, a fogyasztói termékek dizájnjától az Internet-alapú streaming koncepciókig.

Mivel a médiafogyasztási szokások gyorsan változnak, a standard felbontású kis képernyős televízión történő passzív, lineáris tévénézés hamarosan a múlt részévé válik. A Sony díjnyertes termékeinek kialakításán a fogyasztóknak az a fantasztikusan fejlett képessége tükröződik, hogy rendszeresen praktikus hálózatokat építenek ki digitális médiaanyagaik felvételéhez, tárolásához és bemutatásához. A 2006-2007-es EISA-díjakat a Sony az Európai Streaming Koncepció (Sony LocationFree TV, LF-PK1), a Legfejlettebb európai videoprojektor (VPL-VW100), az Európai LCD-TV (KDL-32V2000), az Európai HDV-kamkorder (HDR-HC3E HDV-kamkorder) és az Európai fogyasztói fényképezőgép (DSLR-A100 digitális-SLR fényképezőgép) kategóriákban kapta.

„Rendkívül izgalmas időkben élünk, amikor a technológia olyan módokon szabadítja fel az életstílusunkat, amelyek akár csak néhány évvel ezelőtt is elképzelhetetlenek lettek volna – mondta Fujio Nishida, a Sony Europe elnöke. – A Sony már a Walkman és a PlayStation korai éveitől kezdve olyan úttörő szellemet ápolt, amely most is jól megmutatkozik az új termékeink dizájnján. Nagyszerű érzés megnyerni ilyen sok EISA-díjat a termékcsoportok ilyen széles skáláján.”

AZ EISA hagyományainak megfelelően a díjakat a szakértő zsűrik alapos mérlegelése és vitája után adományozták oda. „Mi a Sonynál pontosan tudjuk, mekkora erőfeszítést igényel a számos vezető újságíróból és szakértőből álló zsűri részéről ez döntéshozatal” – folytatta Fujio Nishida. „Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy átvehetjük ezeket az elismeréseket, s ezzel egyben el is kötelezzük magunkat termékeink és tudásbázisunk bővítése mellett az európai fogyasztók javára.”

A 2006-os EISA-díjakat egy speciális gálaeseményen adják át 2006. szeptember 1-jén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd