Connect with us

technokrata

Átszűrt, tiszta levegő az irodában

Dotkom

Átszűrt, tiszta levegő az irodában

LG légkondicionálókkal az allergia ellen.

Az LG az ART COOL légkondicionáló sorozatát egyedülálló formájával, világviszonylatban is egyedi formatervezésével, a felületére választható festményekkel tette kiemelt kategóriájú légkondicionáló sorozatává. Nem véletlen, hogy az ART COOL már korábban elnyerte az „International Forum Design” és „Reddot Design” formatervezési díjakat. A lakás díszeként is felfogható, kívánatos formákon túl az LG mérnökei nagy hangsúlyt fektettek az egészséges környezet megteremtésére, ezért ezeket a légkondicionálókat az úgynevezett NEO-Plasma légtisztító rendszerrel látták el, amelynek köszönhetően az allergiával küzdő betegek mindennapjai könnyebbé válhatnak.

Magyarországon egyre súlyosabb, egészséget veszélyeztető tényezővé vált a pollenallergia. Az ebben szenvedő betegek száma becslések szerint eléri a kétmilliót.

Tudjuk, hogy az érzékenyekre nézve a legveszélyesebbek azok az allergének, amelyek belégzés útján jutnak az orrba, vagy a hörgőkbe. Mivel belégzésüket nem tudjuk elkerülni, csak a szervezetünket érő terhelést csökkenthetjük. Erre figyelt fel az LG légkondicionáló tervező csapata, akik a mindennapos kellemetlenségek enyhítése céljából megalkották a NEO-Plasma légtisztító rendszert.

Az ART COOL családon kívül az LG Electronics légkondicionálóinak többségében egyedülálló, 12 fokozatú bio-enzimes szűrőkkel felszerelt NEO-Plasma légtisztító rendszert alkalmaz, amelynek segítségével otthonunkban, irodánkban, illetve munkahelyünkön perceken belül tiszta levegőt varázsolhatunk. A szűrő egyes fokozatain áthaladó levegőből a rendszer hatásosan kiszűri a finom háztartási port, penészt, a különféle szagokat, élelmiszer-illatot, cigarettafüstöt, állati szőrt, házi atkákat, illetve polleneket, így csak szűrt levegőt juttat a lakás/iroda életterébe. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat, így biztosít környezetünkben tiszta, friss levegőt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd