Connect with us

technokrata

Átszűrt, tiszta levegő az irodában

Dotkom

Átszűrt, tiszta levegő az irodában

LG légkondicionálókkal az allergia ellen.

Az LG az ART COOL légkondicionáló sorozatát egyedülálló formájával, világviszonylatban is egyedi formatervezésével, a felületére választható festményekkel tette kiemelt kategóriájú légkondicionáló sorozatává. Nem véletlen, hogy az ART COOL már korábban elnyerte az „International Forum Design” és „Reddot Design” formatervezési díjakat. A lakás díszeként is felfogható, kívánatos formákon túl az LG mérnökei nagy hangsúlyt fektettek az egészséges környezet megteremtésére, ezért ezeket a légkondicionálókat az úgynevezett NEO-Plasma légtisztító rendszerrel látták el, amelynek köszönhetően az allergiával küzdő betegek mindennapjai könnyebbé válhatnak.

Magyarországon egyre súlyosabb, egészséget veszélyeztető tényezővé vált a pollenallergia. Az ebben szenvedő betegek száma becslések szerint eléri a kétmilliót.

Tudjuk, hogy az érzékenyekre nézve a legveszélyesebbek azok az allergének, amelyek belégzés útján jutnak az orrba, vagy a hörgőkbe. Mivel belégzésüket nem tudjuk elkerülni, csak a szervezetünket érő terhelést csökkenthetjük. Erre figyelt fel az LG légkondicionáló tervező csapata, akik a mindennapos kellemetlenségek enyhítése céljából megalkották a NEO-Plasma légtisztító rendszert.

Az ART COOL családon kívül az LG Electronics légkondicionálóinak többségében egyedülálló, 12 fokozatú bio-enzimes szűrőkkel felszerelt NEO-Plasma légtisztító rendszert alkalmaz, amelynek segítségével otthonunkban, irodánkban, illetve munkahelyünkön perceken belül tiszta levegőt varázsolhatunk. A szűrő egyes fokozatain áthaladó levegőből a rendszer hatásosan kiszűri a finom háztartási port, penészt, a különféle szagokat, élelmiszer-illatot, cigarettafüstöt, állati szőrt, házi atkákat, illetve polleneket, így csak szűrt levegőt juttat a lakás/iroda életterébe. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat, így biztosít környezetünkben tiszta, friss levegőt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek