Connect with us

technokrata

Hálózattelepítés után jöhetnek a menedzselt szolgáltatások

Dotkom

Hálózattelepítés után jöhetnek a menedzselt szolgáltatások

Az Ericsson és a Polkomtel 2G és 3G hálózat lengyelországi kiépítését szolgáló, menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződést köt.

Az Ericsson és a Polkomtel, a Plus és a Sami Swoi hálózatokat üzemeltető vállalat, három évre szóló, menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződést írt alá. A 2006. október elsején életbe lépő szerződés többszállítós 2G és 3G hálózat tervezését, fejlesztését, telepítését és integrálását foglalja magában Észak- és Nyugat-Lengyelország területén.

Thomas Eberle, a Polkomtel igazgatótanácsának tagja, műszaki igazgató, a következőket nyilatkozta: „Az Ericsson a hasonló összetett projektek menedzselésében szerzett tapasztalata alapján megfelelő partner a kiváló minőségű hálózatunk fejlesztésében, miközben mi ügyfeleink elvárásainak kielégítésére és piaci pozíciónk erősítésére fókuszálhatunk.”

A szerződés révén a Polkomtel rugalmasan tudja távközlési hálózatát fejleszteni, és költséghatékony módon terjeszkedhet földrajzilag.

Lars E. Svensson, az Ericsson lengyelországi leányvállalatának elnöke kijelentette: „Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Polkomtel nagyobb felelősséget ruházott ránk a hálózatában, így ők az értékesítési és marketingtevékenységre összpontosíthatnak.”

A szerződés értelmében a Polkomtel műszaki osztályának 20 alkalmazottja átkerül az Ericssonhoz, és az Ericsson lengyelországi leányvállalatánál erősíti tovább a szolgáltatásokkal foglalkozó szervezetet.

A menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződés kiegészíti az Ericsson és a hálózatüzemeltető közötti korábbi hálózattelepítési megállapodást. A hálózat tulajdonosa a Polkomtel marad.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek