Connect with us

technokrata

Hálózattelepítés után jöhetnek a menedzselt szolgáltatások

Dotkom

Hálózattelepítés után jöhetnek a menedzselt szolgáltatások

Az Ericsson és a Polkomtel 2G és 3G hálózat lengyelországi kiépítését szolgáló, menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződést köt.

Az Ericsson és a Polkomtel, a Plus és a Sami Swoi hálózatokat üzemeltető vállalat, három évre szóló, menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződést írt alá. A 2006. október elsején életbe lépő szerződés többszállítós 2G és 3G hálózat tervezését, fejlesztését, telepítését és integrálását foglalja magában Észak- és Nyugat-Lengyelország területén.

Thomas Eberle, a Polkomtel igazgatótanácsának tagja, műszaki igazgató, a következőket nyilatkozta: „Az Ericsson a hasonló összetett projektek menedzselésében szerzett tapasztalata alapján megfelelő partner a kiváló minőségű hálózatunk fejlesztésében, miközben mi ügyfeleink elvárásainak kielégítésére és piaci pozíciónk erősítésére fókuszálhatunk.”

A szerződés révén a Polkomtel rugalmasan tudja távközlési hálózatát fejleszteni, és költséghatékony módon terjeszkedhet földrajzilag.

Lars E. Svensson, az Ericsson lengyelországi leányvállalatának elnöke kijelentette: „Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Polkomtel nagyobb felelősséget ruházott ránk a hálózatában, így ők az értékesítési és marketingtevékenységre összpontosíthatnak.”

A szerződés értelmében a Polkomtel műszaki osztályának 20 alkalmazottja átkerül az Ericssonhoz, és az Ericsson lengyelországi leányvállalatánál erősíti tovább a szolgáltatásokkal foglalkozó szervezetet.

A menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződés kiegészíti az Ericsson és a hálózatüzemeltető közötti korábbi hálózattelepítési megállapodást. A hálózat tulajdonosa a Polkomtel marad.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd