Connect with us

technokrata

SAP sikerek a KKV-piacon

Dotkom

SAP sikerek a KKV-piacon

Itt a 10 000. SAP Business One ügyfél.

A kis- és közepes vállalatok (KKV-k) által támasztott gyorsan növekvő globális kereslet kielégítésében elért sikereit alátámasztandó, az SAP AG bejelentette, hogy világszerte már mintegy 10.000 ügyfél használja 2003 óta forgalmazott, a néhány száz millió és pár milliárd forint közötti éves árbevételű vállalatoknak szánt ügyviteli rendszerét, az SAP Business One-t.

Hazánkban a 2004. novembere óta elérhető szoftvercsomagot jelenleg használó cégek száma meghaladja a kétszázat. Magyarországon a kisvállalatok számára létfontosságú, hogy az egyre élesedő piaci versenyben is helyt tudjanak állni, különös tekintettel az EU- csatlakozás óta megjelent külföldi versenytársak által támasztott kihívásokra. Ebben az SAP tapasztalata szerint nagy szerepe van az integrált vállalatirányítási rendszer meglétének.

Mivel a magyarországi kisvállalatoknak nyugat-európai versenytársaikkal összehasonlítva jelentősen rövidebb idő állt rendelkezésére az organikus fejlődésre, így folyamataikat is rövidebb időn belül kellett kialakítaniuk. Ez előnyként jelentkezik a versenyben, hiszen a hazai KKV -k, szemben külföldi versenytársaikkal, rugalmasabban képesek reagálni a piac igényeinek változásaira, legyen szó akár a gyártott termékről, a nyújtott szolgáltatásról vagy a versenyképesség érdekében végrehajtandó belső hatékonyságjavító intézkedésekről. Az SAP segíti a kisvállalatokat abban, hogy a fejlődés következő lépcsőfokaként áttekintsék vállalati folyamataikat, és azokat szükség esetén átalakítva, racionalizálva működhessenek hatékonyabban.

A ma Magyarországon SAP Business One-t használó több mint 200 cég mindegyike az általa nyújtott előnyök miatt választotta az SAP kisvállalati szoftverét.

A kifejezetten a 10-100 főt foglalkoztató kisvállalatok számára kifejlesztett SAP Business One több mint 40 országspecifikus verzióban érhető el az SAP 1200, értékesítésre, bevezetésre és karbantartásra szakosodott partnerénél. Magyarországon ma 26 partner foglakozik SAP Business One értékesítéssel

„A kis- és közepes vállalatok felismerték azokat az előnyöket, amelyeket az integrált vállalatirányítási rendszerek nyújtanak nekik a sok kis, különböző funkciókat (mint például a könyvelés, raktárkezelés) kezelő szoftvercsomagokkal vagy egyszerű táblázatokkal szemben” – nyilatkozta Robert P. Anderson, a Gartner Research piackutató cég alelnöke. „Olyan globális szállítókban bíznak, akik nem csupán leszállítják ezeket az alkalmazásokat, hanem megbízható, hosszú távú partnerséget nyújtanak, a beruházás hosszú távú védelmét, valamint helyi jelenlétet az igazolt partnerhálózat segítségével.”

„Kevesebb, mint két év alatt jutottunk el odáig, hogy ma már több mint 200 cég használja a SAP Business One-t Magyarországon. Ez egyértelműen mutatja, hogy ma Magyarországon a kis- és közepes vállalatok részéről igény van arra, hogy folyamataikat egységesen, strukturált formában tudják kezelni, hiszen ez versenyképességük záloga” – nyilatkozta Veres Zsolt, az SAP regionális kis- és középvállalati értékesítési igazgatója. „A KKV-k olyan globális szállítókban bíznak, akik nem csupán leszállítják ezeket az alkalmazásokat, hanem megbízható, hosszú távú partnerséget nyújtanak és biztosítják a beruházás hosszú távú védelmét, valamint az igazolt partnerhálózat segítségével széles körű támogatást nyújtanak. Ezekre a kihívásokra az SAP nyújtja a megfelelő választ” – tette hozzá.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő