Connect with us

technokrata

Pollenmentes iroda

Dotkom

Pollenmentes iroda

LG légkondicionálókkal az allergia ellen!

A pollenallergia egyre súlyosabb, egészséget veszélyeztető tényezővé vált hazánkban. Az ebben szenvedő betegek száma becslések szerint eléri a kétmilliót.

Az allergia a szervezet védekező rendszerének (immunrendszer) kóros túlműködése. A betegség lényege, hogy a szervezet az egészségre ártalmatlan anyagokkal szemben is olyan válaszreakciót produkál, mintha azok az anyagok károsak lennének. Az allergiára való hajlam igazoltan öröklődik. Egyes vizsgálatok kimutatták, hogy azokban a családokban, ahol legalább az egyik vagy mindkét szülő allergiás a gyerekek is nagyobb valószínűséggel lesznek betegek. Emellett a környezeti hatások játszanak fontos szerepet az allergia kialakulásában.

Legfontosabbak azok az allergének, amelyek belégzés útján jutnak az orrba, vagy a hörgőkbe. Ezeket nem tudjuk elkerülni, csak a szervezetünket érő terhelést csökkenthetjük.
Ilyen – úgynevezett inhalatív allergének, – a házipor atka által kiválasztott anyagok, egyes állatok szőre (macska, kutya, tengerimalac, ló), penészgombák, illetve a virágpor (pollen).

Az LG Electronics légkondicionálóinak többségében egyedülálló, 12 fokozatú bio-enzimes szűrőkkel felszerelt NEO-Plasma légtisztító rendszert alkalmaz, mellyel otthonunkban, irodánkban, illetve munkahelyünkön perceken belül tiszta levegőt varázsolhatunk. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer hatásosan kiszűri a finom háztartási port, penészt, a különféle szagokat, élelmiszer-illatot, cigarettafüstöt, állati szőrt, házi atkákat, illetve polleneket. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat, így biztosít környezetünkben tiszta, friss levegőt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd