Connect with us

technokrata

Az SAP a világ 100 legértékesebb márkája között

Dotkom

Az SAP a világ 100 legértékesebb márkája között

Az SAP a listán szereplő szoftvercégek közül a legnagyobb növekedést produkálta.

Az SAP AG bejelentette, hogy a Business Week és az Interbrand által készített, a világ 100 legértékesebb márkáját tartalmazó „Best Global Brands Report” listán az SAP a harmadik legértékesebb német brandként zárt a Mercedes és a BMW mögött. A listára való 2000-ben történt felkerülése óta az SAP, mint márka értéke 63%-ot növekedett, így mára meghaladja a 10 milliárd dollárt.

Az első ízben 1987-ben összeállított, évente megjelenő „Best Global Brands Report”-ba való bekerülés feltétele, hogy a vállalat értékesítési bevételeinek több, mint egy harmadát anyaországán kívül érje el, valamint jól láthatóan legyen jelen a külföldi piacokon. A globális márkákkal szemben támasztott követelmények integráns része továbbá, hogy a márka számos, országról országra eltérő változatban legyen elérhető, és ezen verziók egy közös céllal és azonos identitással rendelkezzenek, azaz a márka által kommunikált és hordozott értékek, a helyi sajátosságoktól függetlenül, minden egyes piacon azonosak legyenek.

Az SAP a listán szereplő szoftvercégek közül a legnagyobb, 11%-os növekedést produkálva, két helyet előre lépve jelenleg a 34. helyen, harmadik német cégként és hetedik európaiként áll az élmezőnyt tekintve elsősorban amerikai cégek által uralt listán. (A legjobb 50 cég közül 31 származik az Egyesült Államokból.) A BusinessWeek pozitívan kommentálta az SAP előrelépését, megemlítve, hogy „a kisvállalatokat célzó szoftverek segítségével az SAP a többi blue chip-nél nagyobb mértékben volt képes szélesíteni ügyfélbázisát”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd