Connect with us

technokrata

Az IDC szerint az EMC vezeti a tartalomkezelő szoftverek piacát

Dotkom

Az IDC szerint az EMC vezeti a tartalomkezelő szoftverek piacát

Az eredmények igazolják az EMC Documentum vállalati tartalomkezelési platform erejét.

Az IDC kiadott jelentése szerint a tartalomkezelő szoftverek piacán az EMC Corporation, az információtárolási és -kezelési rendszerek vezető gyártója áll az élen. Az elemzés a 2005-ös bevételek alapján készült.

Az IDC a „Worldwide Content Management Software 2005 Vendor Shares” című jelentésében kiemelte, hogy az EMC, egy teljes körű tartalomkezelési termékcsalád minden kulcsfontosságú elemét biztosítja – dokumentumok kezelésétől kezdve, a webes tartalmak és média állományokon át a képek és iratok kezeléséig bezárólag. Ezenfelül a cég nemrégiben kezdett szervezeti fejlesztésekkel és stratégiai felvásárlásokkal olyan új területeken bővítette megoldásait, mint például a alkalmazások kimeneti állományainak kezelése, illetve digitális szerzői jogok kezelése, vagy az üzleti folyamatok irányítása.

A jelentés szerint „az EMC versenyelőnye a tartalomkezelési piacon még tovább fokozható, amennyiben kiaknázza az előtte álló lehetőségeket. Megoldható lesz számára, hogy olyan integrált információkezelési megoldásokat biztosítson, amelyek nemcsak a tartalomkezelés, hanem az archiválás, adattárolási megoldások, e-mail és alkalmazás-üzemeltetés területeit is összefogják. Már most láthatjuk az új termékek első körét, amelyek szorosabb kapcsolatot teremtenek a tartalomkezelés és az archiválás között.”

„A törvényi előírásokra és az üzleti igényekre való gyors reagálás, ugyanakkor a költségek leszorításának szükségessége táplálja az igényt a dokumentumok kezelésénél jóval összetettebb feladatokra képes tartalomkezelési megoldások iránt” – nyilatkozta Dave DeWalt, az EMC Software Group elnöke. „Vásárlóink több értéket akarnak kinyerni a rendelkezésre álló információhalmazból – legyen szó akár archiválásról, keresésről, osztályozásról, feldolgozásról, védelemről, megőrzésről. A bejelentés világosan jelzi az EMC Documentum vállalati tartalomkezelési platform igazi erejét. Az EMC képes válaszolni a változó piaci igényekre, továbbá elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek a kategóriájukban a legjobb megoldásokat nyújtsa.”

„Az EMC sikerének egyik összetevője az a kiterjedt partnerhálózat, amely biztosítja az átfogó tartalomkezelési platformhoz szükséges széleskörű tudást és tapasztalatot” – állítja Melissa Webster, az IDC programigazgatója. „A tartalom-felügyeleti piac az elkövetkezendő években várhatóan rétegződik: a fő rendszerszállítók szolgáltatásként kínálnak majd tartalomkezelési funkciókat, a független tartalomkezelési termékgyártók pedig vállalati tartalomkezelési megoldásokat és alkalmazásokat kínálnak az ügyfelek számára. Az EMC ezekhez képest igen jó pozícióban van, ugyanis képes lesz mindkét szerepkörben fellépni.”

A 2005-ös sikerekre építve, – a Captiva felvásárlás eredményeinek hatásától eltekintve – az EMC tartalomkezelési szoftverlicenc-bevételei 2006 második negyedévében 30 százalékkal nőttek. Szintén az elmúlt negyedév során az EMC Documentum eRoom és Documentum Business Process Management szoftverek egyaránt megkapták az AIIM E-DOC magazin rangos AIIM 2006 „Best of Show” díját kivételes minőségük, és a vásárlók számára nyújtott komoly megtérülési potenciáljuk miatt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd