Connect with us

technokrata

A Philips megvette a Bondine-t

Dotkom

A Philips megvette a Bondine-t

Az észak-amerikai piac vezetőjének megvásárlásával a Philips új piaci területeken jelenhet meg.

A Royal Philips Electronics bejelentette a Bondine megvásárlását. A collierville-i (Tenessee, USA) központú, vészvilágító egységeket gyártó Bondine bevétele 2005-ben 30 millió amerikai dollár volt. A tranzakció lezárult, további pénzügyi részletek nem kerültek nyilvánosságra.

„A felvásárlás igen kedvező helyzetbe hozza a Philipset a vészvilágító egységek piaci szegmensében. Lehetővé teszi a termékskálánk kiszélesítését, illetve lehetőséget nyújt olyan stratégiai piacokra történő belépéshez, mint például az épületekbe integrált világítástechnikai rendszerek” – nyilatkozta Brian Dundon, a Philips észak-amerikai világítástechnikai részlegének elnök-vezérizgatója. „A Bodine-nal karöltve a Philips a vészvilágítási piacon új lehetőségeket tud megragadni.”

„A Philips kiemelkedő minőségű termékei, kiváló működési rendszere, kiterjedt globális forrásai és szerteágazó technikai szaktudása lehetőséget teremt számunkra üzleti tevékenységünk további erősítésére és fejlesztésére” – mondta David Crippen, a Bodine elnök vezérigazgatója. „Bízunk a világítástechnikai iparágon belüli általános üzleti sikerekben, egyúttal várakozással tekintünk a vészvilágítás területének további fejlődése elé az automatizálás, az ellenőrzés, a LED, illetve az elektronikai HID technológia tekintetében.”

A Bodine a Philips világítástechnikai részlegén belül működő üzleti egységgé válik, de kereskedelmi tevékenységét továbbra is a saját struktúráján belül folytatja. Az 1962-ben alapított Bodine a vészvilágítási egységek és a speciális világítástechnikai megoldások piacvezető gyártója. A vállalat Tenessee állambeli Collierville-ben működő központja jelenleg 200 főt foglalkoztat. A vészvilágító egységek területe a növekedés és fejlesztés széles skáláját kínálja, különös tekintettel az építésirányítási rendszereknél alkalmazott integrált és ellenőrizhető vészvilágító megoldások.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd