Connect with us

technokrata

A Philips megvásárolja a Power Sentry-t

Dotkom

A Philips megvásárolja a Power Sentry-t

A tartozékok és perifériák a mai szórakoztató elektronikai piac leggyorsabban fejlődő és legnagyobb árréssel rendelkező termékkategóriái.

A Royal Philips Electronics és a Fiskars Brands Inc., fogyasztási és kereskedelmi termékek globális gyártója bejelentette, hogy a Philips megvásárolta a Fiskars Brands Inc. Power Sentry divízióját. A Minnesota állambeli Plymouth-ban működő Power Sentry az észak-amerikai plug-in power surge protector (áramingadozásból adódó túlfeszültség ellen védelem) piac második legnagyobb szereplője. A vállalat értékesítéséből származó bevétel 2005-ben hozzávetőlegesen 50 millió amerikai dollár volt. Az ügylet lezárult, további pénzügyi részletek nem ismertek.

2005-ben a globális plug-in power surge protector piac értéke becslések szerint elérte a 640 millió amerikai dollárt, melynek 80%-át az Egyesült Államok piaca adja. Felmérések szerint az elkövetkező 5 év folyamán a teljes piac évente megközelítőleg 9%-kal nő majd. Miután a termékek potenciális előnyei közismertebbé válnak Európában, Ázsiában illetve Dél-Amerikában is, nagyobb növekedés várható.

A tartozékok és perifériák a mai szórakoztató elektronikai piac leggyorsabban fejlődő és legnagyobb árréssel rendelkező termékkategóriái. A kiskereskedők egyre inkább a szórakoztató elektronikai csomag részeként próbálják ezeket a termékeket értékesíteni. „A Power Sentry bizonyított eredményekkel rendelkezik az észak-amerikai plug-in power surge protector piacon” – nyilatkozta Rudy Provoost, a Philips Szórakoztató Elektronikai üzletágának elnök-vezérigazgatója. „Ez a felvásárlás illeszkedik a Philips azon célkitűzéséhez, mely szerint a vállalat az audió vizuális, a PC és a mobil kiegészítők piacán a három legjelentősebb szereplővé kíván válni. Ez a lépés egyben folytatása is az amerikai kiegészítőket forgalmazó Gemini felvásárlásának, és kihasználva a Philips globális jelenlétét lehetőséget teremt arra, hogy a Power Sentry tevékenysége az észak amerikai piacon tovább növekedjen” – tette hozzá Rudy Provoost.

„Örülünk, hogy a Philips globális szervezetén belül fejleszthetjük tovább üzleti tevékenységünket” – nyilatkozta Mark Schaffner, Power Sentry elnöke. „A Philips támogatásával – beleértve az iparágon belüli vezető technológiákat, a disztribúciós hálózatot és a globális márkanevet – kedvezőbb pozícióba kerülünk.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd