Connect with us

technokrata

A Dell nyerte a legjobb technológiaszolgáltató díjat

Dotkom

A Dell nyerte a legjobb technológiaszolgáltató díjat

A ´midsize enterprise summit´ rendezvényen az ügyfelek véleménye szerint a Dell vállalati termék portfoliója és infrastruktúra hálózata a legkiválóbb Európában.

Az ügyfelek szavazatai alapján a Dell nyerte el a ´Legjobb Technológia Szolgáltató´ díjat a Párizsban megrendezett ´Midsize Enterprise Summit´ (Európai Középvállalatok Találkozója) rendezvényen. A díjat a világ első számú PC gyártója vállalati és infrastruktúra megoldásaival, többek között PowerEdge és PowerVault termékportfoliójával érdemelte ki.

„Egyedülálló üzleti modellünk lehetővé teszi a közvetlen kapcsolattartást ügyfeleinkkel. Folyamatosan figyelünk ügyfeleink igényeire és igyekszünk azokat teljes mértékben kielégíteni. Az iparági szabványok iránti elkötelezettségünknek köszönhetően ügyfeleink számára lehetővé válik IT-környezetük bonyolultságának csökkentése” – nyilatkozta Jeff Kimbell, a Dell EMEA business marketing igazgatója. „A nemrégiben bevezetett kilencedik generációs platformjaink jól példázzák, hogy skálázható üzleti megoldásaink nagyteljesítményű technológiája egyszerűsíti az üzletmenetet (maximálizált rendelkezésre állási idő), valamint költséghatékonyan testreszabhatóak bármilyen méretű vállalatra.”

„Ahogy a cégek igyekeznek összevonni adatfeldolgozási központjuk infrastruktúráját, és az informatikai igazgatóktól, IT döntéshozóktól kisebb költségvetéssel nagyobb teljesítményt várnak el, egyre jelentősebb a skálázhatóság és üzlet-csoport technológia iránti igény. Mindennek azonban összhangban kell állnia a vállalat szükségleteivel és költségvetésével, nemcsak ma, de holnap is” – mondta Charles Badoian, a Gartner Vision Events igazgatója.

„A mai vállalatok, méretre vagy szektorra tekintet nélkül, felismerték, hogy a rugalmas, szilárd infrastruktúra megköveteli a kifogástalan üzleti folytonosságot, valamint a teljesítési szabályzatnak megfelelő tervezést.”

Az elismerés kitűnő példája annak, hogy a szektor felismerte a Dell vállalatok számára kialakított portfoliójában rejlő lehetőségeket. A vállalatot a ´Legjobb Technológia Szolgáltató Díj´ részeként a ´Legjobb Üzleti Szolgáltató Díjjal´ is jutalmazták.

Midsize Enterprise Summitról (Középvállalatok Találkozója)
A Midsize Enterprise Summit a középvállalatok IT vezetői számára teremt lehetőséget a Gartner elemzőivel és a vezető, illetve fejlődő forgalmazókkal való találkozásra. A rendezvény középpontjában a stratégiai IT-döntéshozás áll: piac-specifikus kérdések és válaszok megtalálása horizontális és vertikális iparág-szemléletű megközelítésben. Az üzleti szemlélet Gartner/beszállítók vezette megbeszélésekben, különböző nyitott és zárt ülésekben, kiállításokban és kapcsolatépítésben nyilvánul meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd