Connect with us

Hirdetés

technokrata

33%-kal nőtt az APC adatközpontokat kiszolgáló üzletága

Dotkom

33%-kal nőtt az APC adatközpontokat kiszolgáló üzletága

Újabb sikeres negyedév.

Az American Power Conversion (APC), az IT-infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások piacvezető szállítója közzétette a 2006 második negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az APC árbevétele április, május és június hónapokban elérte az 560 millió amerikai dollárt, amely 2005 hasonló időszakához képest 17 százalékos növekedést jelent és 2006 első negyedéves eredményéhez képest szintén 17 százalékos növekedést mutat. Az üzletágak között ismét kiemelkedő teljesítményt ért el az InfraStruXure megoldásokat is tartalmazó Large Systems üzletág.

Az elsősorban háromfázisú szünetmentes tápegységeket (UPS-eket), APC Global Services szolgáltatáscsomagokat, precíziós hűtőeszközöket, valamint adatközpontok, létesítmények és egyéb kommunikációs alkalmazások számára forgalmazott kiegészítő termékeket tartalmazó Large Systems üzletág árbevétele 2006 második negyedévében elérte a 139,5 millió dollárt. Ez az előző év azonos időszakához képest 33 százalékos növekedést jelent. Az üzletág folyamatos növekedése és kiemelkedő teljesítménye elsősorban az InfraStruXure megoldások – például a Symmetra háromfázisú szünetmentes tápegységek (UPS) – iránti fogyasztói keresletnek köszönhető. Az InfraStruXure az APC díjnyertes hálózat-kritikus fizikai infrastruktúra (NCPI) rendszere, amely megoldja a felhasználó hálózat-kritikus fizikai infrastruktúrájának rack, tápellátási, hűtési, menedzsment és szerviz kérdésekkel kapcsolatos összes problémáját.

A Small Systems üzletág szünetmentes tápegységeket (UPS) és felügyeleti termékeket kínál a személyi számítógépek, szerverek és hálózatok piacára. Az üzletág második negyedéves árbevétele 399,6 millió dollár volt. Ez az összeg az előző év azonos időszakához képest 12 százalékkal volt magasabb. A szegmensben tapasztalható növekedés az APC online egyfázisú Smart UPS megoldása és a Smart UPS RT, valamint a Back-UPS asztali szünetmentes tápegységek iránti növekedő keresletnek köszönhető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés