Connect with us

Hirdetés

technokrata

Synergon: Cisco hálózati eszközök az Erste Banknak

Dotkom

Synergon: Cisco hálózati eszközök az Erste Banknak

A Synergon Informatika Nyrt. Cisco DWDM megoldást szállít az Erste Bank részére. Az új hálózati eszközök a régebbi hálózattal együttműködve alkotják a bank új épületének informatikai infrastruktúráját.

Az Erste Bank Hungary Nyrt. 2006 nyarán új központba, a pesti Europe Tower irodaházba költözik. A bank hálózati infrastruktúrájának költöztetésére, valamint új DWDM megoldás szállítására és implementálására 2006. márciusában meghívásos pályázatot írt ki, melyet a Synergon nyert meg. A szerződés értelmében a Synergon Cisco DWDM eszközöket szállít az Erste részére, melyet a bank már meglévő hálózatába illeszt.

A DWDM (Dense Wavelenght Division Multiplexing – nagysűrűségű hullámhossz multiplexálás) hullámhossz multiplexáláson alapuló átviteli technológia, amely lehetővé teszi, hogy 8-tól akár 40-ig terjedő különböző frekvencián továbbítsunk információt optikai kábelen keresztül. Az új DWDM megoldás, amely jelenleg a legkorszerűbb adatátviteli technológia, biztosítja a bank két központi gépterme és az új székház közötti nagysebességű, redundáns, hibatűrő összeköttetést.

Az Erste Bank jelenlegi informatikai hálózatának átszállítását és üzembe helyezését is a Synergon szakemberei végzik. A több szakaszban lezajló költözés várhatóan ez év harmadik negyedévében zárul le.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés