Connect with us

technokrata

Leforgatni életed klipjét a Szigeten

Dotkom

Leforgatni életed klipjét a Szigeten

MasterCard a Sziget Fesztiválon.

Immár negyedik éve jelenik meg a MasterCard kártyatársaság Európa egyik legnagyobb szabadtéri eseményén, a Sziget Fesztiválon. A rendezvényre látogatók ebben az évben is megválthatják belépőjegyüket bankkártyával, a vásárlást igazoló bizonylatot pedig ajándékra cserélhetik a MasterCard MasterStar sátorban, ahol minden résztvevőnek lehetősége nyílik elkészíteni saját videoklipjét.

A Sziget 2006 Fesztivál ideje alatt a magyar és külföldi vendégek hét jegypénztárban válthatják meg belépőjegyüket bankkártyával, és az erről szóló bizonylatot hasznos ajándékra cserélhetik a Bahia színpad mellett található MasterCard MasterStar sátorban.

Az élmények azonban csak ekkor kezdődnek, hiszen a MasterCard mini stúdiójában minden szigetelő kipróbálhatja magát egy videoklip forgatáson. Mialatt az előadók a karaoke stúdióban énekelnek, a barátok és rajongók a helyszínen kihelyezett képernyőn követhetik a produkciót. A bátor jelentkezőknek jelmezmester segít a felkészülésben; természetesen kiválaszthatják a zeneszámot és a klip során látható álló, vagy mozgó hátteret is. A produkció végén a fellépők DVD-re írva kapják meg saját videoklipjüket.

Természetesen nem csak egyedül lehet színpadra állni, a szervező alkalmi szupercsapatok jelentkezését is várja legfeljebb 3 főig. A videoklippet forgató, MasterCard vagy MasterCard Electronic kártyabirtokos jelentkezők között a MasterCard házi karaoke szettet sorsol ki, mellyel otthon is felidézhetők a Szigeten elhangzott produkciók.

Amint azt Mihalszky Anikó, a MasterCard Europe Közép-Kelet Európai Regionális Marketing Menedzsere elmondta: „A MasterCard fontosnak tartja, hogy az idén is különleges élménnyel tegye gazdagabbá Európa legnagyobb fesztiváljának programját, és a Szigeten is biztosítsa a gyors, kényelmes és biztonságos jegyvásárlást a MasterCard és MasterCard Electronic kártyabirtokosoknak.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek