Connect with us

technokrata

A Siemens modernizálja Pernambuco brazil szövetségi állam kommunikációs hálózatát

Dotkom

A Siemens modernizálja Pernambuco brazil szövetségi állam kommunikációs hálózatát

Rászorulóknak is.

Pernambuco kormánya egy konzorcium tagjaként a Siemens Communications-t bízta meg egy hang-, adat- és képátviteli hálózat felépítésével. Ez 184 város és egy szigetcsoport állami testületeit fogja egymással összekötni. A Siemens Com a teljes hálózat menedzsmentjét is átveszi. A konzorciumnak adott megrendelés teljes értéke 30 millió euró.

Az outsourcing szerződés értelmében a Siemens több mint 300 HiPath kommunikációs platformot és a videokonferencia-hálózatot fogja rendelkezésre bocsátani, implementálni és karbantartani. Ezáltal a megbízó mindenkor a legmodernebb telekom-infrastruktúrát használhatja műszaki berendezések beruházása nélkül. Az IP-hálózat az elektronikus kormányzat bevezetésének egyik legfontosabb projektje. A hálózat révén, melyet 2007 során készre kell építeni, minden állami intézménynek módja lesz használni olyan új alkalmazásokat, mimt a VoIP, videokonferencia, a belső hálózathoz és az Internethez való távhozzáférés. A kormányzat, számítása szerint, az IP-technológia és a szolgáltatási szerződés révén 40%-kal tudja majd csökkenteni infokommunikációs kiadásait. A projekt magában foglal rászorulóknak szánt 50 helyi központot is, ahol bevezetést kaphatnak az aktuális kommunikációs technológiába és ingyen Internet-eléréshez jutnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő