Connect with us

technokrata

A Netgear megveszi a SkipJam-et

Dotkom

A Netgear megveszi a SkipJam-et

Az akvizícióval a Netgear szoftver fejlesztési szaktudása tovább bővül az otthoni szórakoztatás, valamint a multimédia termékek távszabályozása terén.

A megállapodás értelmében a Netgear mintegy $9 milliót fizet készpénzben a SkipJam-ért, melynek egy részét az átvett mérnöki csapat megtartásának ösztönzésére fordítják. Az akvizíció még számos záró rendelkezéstől függ melynek végleges zárása a harmadik negyedévre várható.

Az akvizíció beleillik a Netgear termékportfolió bővítő stratégiájába, valamint erősíti a globális termék jelenlétét. Emellett szintén felgyorsítja a Netgear szerepvállalását a digitális otthoni szórakoztatás és a távszabályzás bővülő piacán.

Ráadásul a SkipJam viharedzett, érett professzionális mérnökcsapatának megszerzése tovább növeli a Netgear elszánt, világméretű hardverre, szoftverre és digitális otthoni szórakoztatás és kontroll technológiára kihegyezett csapatát.

A SkipJAm-et 2002-ben alapították, székhelye Port Chester-ben, New York-ban volt. Az akvizíció lezárásával a SkipJam mérnöki csapata beolvad a Netgear mérnöki csapatába, valamint Michael Spilo, a SkipJam ügyvezetője lesz a NETGEAR multimédia termékek mérnöki csapatának elnökhelyettese. A NASDAQ 4350-es rendelete alapján Mr. Spilo Netgear indító részvényopciókat kap.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd