Connect with us

technokrata

A Yahoo! és a Symantec együtt védik az internetezők biztonságát

Dotkom

A Yahoo! és a Symantec együtt védik az internetezők biztonságát

A Yahoo! és a Symantec összefogtak, hogy internet védelmi szolgáltatásokat biztosítsanak világszerte a két cég több százmillió felhasználójának.

Az együttműködés részeként egy sor, több brandet magába foglaló, könnyű alkalmazhatóságú Symantec terméket kínál a Yahoo!, a Yahoo! Toolbar, a Yahoo! Mail és a Yahoo! HotJobs szolgáltatásokon keresztül. A Yahoo! által biztosított új Norton Internet Security egy mindent magába foglaló biztonsági csomag, amely tartalmazza a Norton AntiVirus és a Norton Personal Firewall szoftvereket, amelyek az online felhasználókat automatikusan megvédik az alábbi módokon:
• felderíti és blokkolja a kémprogramokat, vírusokat és kéretlen hirdetéseket
• meggátolja a hálózati betöréseket és azonosító-lopásokat
• kiszűri a spameket
• átvizsgálja az e-mailekben és a messenger programokon keresztül érkező csatolt fájlokat, eltávolítja a vírusokat, trójai programokat és féregvírusokat

A két vállalat a Yahoo!-n keresztül a Norton Internet Security harmincnapos próbaverzióját is elérhetővé teszi a felhasználóknak. A harminc nap letelte után a felhasználók megvásárolhatják a teljes tizenkéthónapos előfizetést, kedvezményes, 49,99 USD áron. A vállalatok a közös márkanév alatt futó szolgáltatást a Yahoo! hálózatán keresztül értékesítik, a Yahoo! Toolbaron, a Yahoo! Search-ön és egyéb média csatornákon keresztül.

A Yahoo! által elérhetővé tett Norton Internet Security mellett a Yahoo! és a Symantec abban is együttműködik, hogy a felhasználók egy sor olyan eszközhöz is hozzáférhessenek, amelyek a Symantec internet biztonsági szolgáltatásait egyesítik a Yahoo! szolgáltatásaival, így a felhasználók online is biztonságban lehetnek. Ezek a szolgáltatások a következők:
• Norton Spyware Scan for Yahoo! Toolbar – A Symantec Norton Spyware Scan a Yahoo! Toolbaron keresztül abban segít a felhasználóknak, hogy eltávolítsák a kémprogramokat, és más nem kívánt alkalmazásokat a számítógépükről.
• Symantec Yahoo! Toolbar – A Symantec a Yahoo! Toolbar közös márkanév alatt futó verzióját a Norton széria népszerű biztonsági termékeivel kínálja. A közös márkajelzéssel ellátott toolbar a felhasználóknak gyors hozzáférést biztosít a biztonsági eszközökhöz és információkhoz a Yahoo! Search és tartalmak mellett.
• A Yahoo! Online Protection ezentúl tartalmazza a Norton AntiVirus és Norton Personal Firewall szoftvereket is – A Symantec így most már a Yahoo! Online Protectionön keresztül is elérhetővé teszi antivírus és tűzfal szolgáltatásait, egy mindent magába foglaló biztonsági csomagot, amely számtalan régióban elérhető szélessávú Internet hozzáférésen keresztül, beleértve a BT Yahoo! előfizetőit az Egyesült Királyságban.
• Norton AntiVirus Scan for Yahoo! Mail és HotJobs – A Symantec továbbra is biztosítja a csatolt állományokra vonatkozó automatikus átvilágítási és eltávolítási szolgáltatást a Yahoo! Mail rendszerében illetve a HotJobs-ra feltöltött állományokban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek