Connect with us

technokrata

A Yahoo! és a Symantec együtt védik az internetezők biztonságát

Dotkom

A Yahoo! és a Symantec együtt védik az internetezők biztonságát

A Yahoo! és a Symantec összefogtak, hogy internet védelmi szolgáltatásokat biztosítsanak világszerte a két cég több százmillió felhasználójának.

Az együttműködés részeként egy sor, több brandet magába foglaló, könnyű alkalmazhatóságú Symantec terméket kínál a Yahoo!, a Yahoo! Toolbar, a Yahoo! Mail és a Yahoo! HotJobs szolgáltatásokon keresztül. A Yahoo! által biztosított új Norton Internet Security egy mindent magába foglaló biztonsági csomag, amely tartalmazza a Norton AntiVirus és a Norton Personal Firewall szoftvereket, amelyek az online felhasználókat automatikusan megvédik az alábbi módokon:
• felderíti és blokkolja a kémprogramokat, vírusokat és kéretlen hirdetéseket
• meggátolja a hálózati betöréseket és azonosító-lopásokat
• kiszűri a spameket
• átvizsgálja az e-mailekben és a messenger programokon keresztül érkező csatolt fájlokat, eltávolítja a vírusokat, trójai programokat és féregvírusokat

A két vállalat a Yahoo!-n keresztül a Norton Internet Security harmincnapos próbaverzióját is elérhetővé teszi a felhasználóknak. A harminc nap letelte után a felhasználók megvásárolhatják a teljes tizenkéthónapos előfizetést, kedvezményes, 49,99 USD áron. A vállalatok a közös márkanév alatt futó szolgáltatást a Yahoo! hálózatán keresztül értékesítik, a Yahoo! Toolbaron, a Yahoo! Search-ön és egyéb média csatornákon keresztül.

A Yahoo! által elérhetővé tett Norton Internet Security mellett a Yahoo! és a Symantec abban is együttműködik, hogy a felhasználók egy sor olyan eszközhöz is hozzáférhessenek, amelyek a Symantec internet biztonsági szolgáltatásait egyesítik a Yahoo! szolgáltatásaival, így a felhasználók online is biztonságban lehetnek. Ezek a szolgáltatások a következők:
• Norton Spyware Scan for Yahoo! Toolbar – A Symantec Norton Spyware Scan a Yahoo! Toolbaron keresztül abban segít a felhasználóknak, hogy eltávolítsák a kémprogramokat, és más nem kívánt alkalmazásokat a számítógépükről.
• Symantec Yahoo! Toolbar – A Symantec a Yahoo! Toolbar közös márkanév alatt futó verzióját a Norton széria népszerű biztonsági termékeivel kínálja. A közös márkajelzéssel ellátott toolbar a felhasználóknak gyors hozzáférést biztosít a biztonsági eszközökhöz és információkhoz a Yahoo! Search és tartalmak mellett.
• A Yahoo! Online Protection ezentúl tartalmazza a Norton AntiVirus és Norton Personal Firewall szoftvereket is – A Symantec így most már a Yahoo! Online Protectionön keresztül is elérhetővé teszi antivírus és tűzfal szolgáltatásait, egy mindent magába foglaló biztonsági csomagot, amely számtalan régióban elérhető szélessávú Internet hozzáférésen keresztül, beleértve a BT Yahoo! előfizetőit az Egyesült Királyságban.
• Norton AntiVirus Scan for Yahoo! Mail és HotJobs – A Symantec továbbra is biztosítja a csatolt állományokra vonatkozó automatikus átvilágítási és eltávolítási szolgáltatást a Yahoo! Mail rendszerében illetve a HotJobs-ra feltöltött állományokban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő