Connect with us

technokrata

Virus Bulletin 100% a VirusBusternek

Dotkom

Virus Bulletin 100% a VirusBusternek

A független Virus Bulletin angol szaklap júliusi tesztjén a magyar szoftverfejlesztő cég ismét megszerezte a 100% Award minősítést.

A vírusokkal és vírusvédelemmel foglakozó szaklap kéthavonta megjelenő igen alapos tesztje, minden alkalommal más operációs rendszeren vizsgálja a vezető antivírus szoftvereket és igen szigorú követelményeket támaszt a tesztelt megoldásokkal szemben. A mostani összehasonlító elemzésen a NetWare operációs rendszerekre kifejlesztett vírusvédelmi megoldásokat vizsgálták a laptól megszokott szigorú feltételrendszer szerint.

A tesztelt termékeknek alapbeállításokkal és adatbázis frissítés nélkül kellett felismerniük a tesztkészletben szereplő valamennyi vadon élő, azaz jelenleg is aktívan terjedő vírust, mindezt úgy, hogy nem produkálhattak egyetlen vakriasztást sem. A lap szakértői a vizsgálatot mind az állandó védelem, mind pedig a kézzel indítható keresés során vizsgálták.

A júliusi megmérettetésen a NetWare operációs rendszerekre kifejlesztett VirusBuster 2006 for NetWare Servers a fenti követelményrendszernek maximálisan eleget tett, így megszerezte a Virus Bulletin 100% minősítést. A VirusBuster for NetWare Servers átfogó vírusvédelmi megoldást a nagy teljesítményű és egyszerűen kezelhető, NetWare operációs rendszeren futó Novell fájlszerverek vírusvédelmére fejlesztette ki a budapesti székhelyű szoftverfejlesztő vállalat. A megoldás a VirusBuster saját fejlesztésű keresőmotorjára épül. A termék a vírusok, férgek és egyéb károkozók mellett a spyware-eket és adware-eket is hatékonyan felismeri és eltávolítja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd