Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb visszahívott notebook akkumulátorok

Dotkom

Újabb visszahívott notebook akkumulátorok

Időről-időre be kell számoljunk olyan kezdeményezésekről, melyek hibás notebook akkumulátorok cseréjét hivatottak szolgálni – ezúttal az Apple a soros.

Az Apple Computer nemrég a felhasználók számára ingyenes csereprogramot hirdetett meg. Az önkéntes alapon vállalt kezdeményezés a 15 colos képátlóval rendelkező Macbook Pro modellek némelyikében található akkumulátorok cseréjét hivatott szolgálni. Azok a hordozható számítógépek érintettek, melyeket február és május között értékesítettek. Egész pontosan az A1175-ös modellszámozású elemek közül azok, melyek 12 jegyű sorozatszáma a következők valamelyikére végződik: U7SA, U7SB vagy U7SC.

Szerencsére az akkumulátorok nem jelentenek áramütés-veszélyt, ezért tulajdonosaik a csereeszköz megérkezéséig nyugodtan használhatják azt, közölte a vállalat. A csere indoka egyébként az, hogy: „némely 15 colos Macbook Pro akkumulátor nem felel meg az akkumulátor-teljesítménnyel szemben állított magas követelményeinknek.”, olvasható az Apple bejelentésében.

További részletek a forgalmazó kifejezetten erre a célra létrehozott oldalán.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés