Connect with us

technokrata

A Frost & Sullivan kitüntetése a Siemens Comnak

Dotkom

A Frost & Sullivan kitüntetése a Siemens Comnak

A manapság Európában értékesített IP végkészülékek mintegy 85%-a IP-képes.

A Siemens Communications ágazata kapta a Frost & Sullivan „Market Leadership Award 2006” kitüntetését a „Vállalati telefónia Európában” kategóriában. Ezzel az elemzők a Siemens vezető pozícióját ismerték el az IP-telefonberendezések piacán, illetve a cég eredményes marketing stratégiáját Európa valamennyi országában, valamint az egészségügy és szállodaipar vertikális piacain.

A Frost & Sullivan döntése hátterében az áll, hogy a 2005-ben Európában értékesített 19,5 millió IP-végkészülékből a Siemens 16%-kal részesült, és ezzel listavezető lett. A Frost & Sullivan különösen hangsúlyosan említette a Siemens Com által a közepes és nagyvállalati szegmensben elért erőteljes növekedést. A Siemens ezt a sikerét a kisvállalati körre is ki akarja terjeszteni HiPath 2000 termékei és BizIP peer-to-peer megoldásai révén.

A manapság Európában értékesített IP végkészülékek mintegy 85%-a IP-képes. Ezzel a trenddel összefüggésben a Frost & Sullivan név szerint is megemlíti a Siemens HiPath 3000, 4000 és 5000 rendszereit. A Hipath a Siemens konvergencia-architektúrája vállalati (enterprise) rendszerekhez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek