Connect with us

technokrata

A BEA Systems vezető a vállalati service bus piacon

Dotkom

A BEA Systems vezető a vállalati service bus piacon

A BEA Systems piacvezető minősítést kapott a Forrester Research, Inc. független piackutató cég vállalati service busokat vizsgáló felmérésében – adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A tanulmány nyolc szállító vállalati service bus eszközeit vizsgálta meg 2006 második negyedévében. A termékeket a funkcionalitás és a termék távlati stratégiája alapján értékelték. A BEA első helyen végzett az Enterprise Service Bus eszközkészlet kategóriában.

A vállalati service bus piacra napjainkban egyre nagyobb figyelem vetődik, hiszen a cégek termékeikhez, szolgáltatásaikhoz kapcsolódva nagy mennyiségű, sokszor többcsatornás szolgáltatást nyújtanak. Ezek menedzselése komoly kihívás elé állítja a szakembereket. Egy értékes service bus eszköz nemcsak a szolgáltatások elérését teszi lehetővé. A BEA AquaLogic Service Bus intelligens üzenettovábbítást-, irányítást és transzformálást valósít meg. Különböző szempontok alapján, például terheléstől, üzleti logikától függően lesznek elérhetőek a szolgáltatások. A menedzselést könnyíti meg a szolgáltatásregisztráció-, monitoring, valamint az életciklus-kezelés.

A BEA egy teljes eszközkészletet is kialakított a szolgáltatások kezelésére. Az AquaLogic termékcsalád – melynek az AquaLogic Service Bus is része – segítséget nyújt az egyes szolgálgatások kifejlesztéséhez, telepítéséhez, kezeléséhez és üzemeltetéséhez. Nyílt, platform független infrastruktúrát biztosít összetett, akár több ezer szolgáltatást is tartalmazó struktúrák számára, támogatja a szolgáltatások rugalmas újra felhasználását és komplex kezelését megoldó szolgáltatásorientált architektúrák (SOA) kialakítását.

A BEA Systems AquaLogic termékcsaládját egy évvel ezelőtt, 2005 júniusában jelentette meg. Az eszközök az eltelt időszakban rendkívül nagy sikereket értek el. Az eWeek a BEA AquaLogic Service Bus 2.1-et az év legjobb üzleti integrációs rendszerének választotta. Áprilisban a Dr. Dobb´s Journal minősítette az AquaLogicot a Legjobb SOA termékcsaládnak. A Network Computing szerkesztői díját az AquaLogic Service Bus, Well-Connected díját az AquaLogic Business Service Interaction és az AquaLogic Service Bus kapta. A Forrester Research januári felmérésében az AquaLogic Data Services Platformot a vállalati adatvirtualizációs piac legátfogóbb megoldásának választotta.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek