Connect with us

technokrata

Szakmai konferencia a SAS közép-kelet-európai partnerei számára

Dotkom

Szakmai konferencia a SAS közép-kelet-európai partnerei számára

A fórumnak köszönhetően a magyar SAS-partnerek is lépést tarthatnak a nemzetközi üzleti intelligencia piac fejlődésével.

A sikeres indiai debütálás után Európába érkezik a vezető üzleti intelligencia szállító SAS partnerei számára megrendezett konferenciája, a SASTek. A háromnapos fórumon a vállalat SAS-szoftverrel foglalkozó partnerei az üzleti intelligencia legújabb trendjeivel, és a SAS technológiai, architektúra, szolgáltatások és teljes termékportfoliójának újdonságaival ismerkedhetnek meg.

Az indiai siker után a SAS most kelet-közép-európai partnerei számára rendezi meg a szakmai továbbképzést biztosító konferenciát. Az első európai SASTek fórumnak szeptember 6-8. között Prága ad otthont.

A fórum célja, hogy a vállalat stratégiai partnerei jobban megismerjék a SAS által használt technológiát, iparág-specifikus termékeit és megoldásait, valamint a szolgáltató csoportok létrehozásának gyakorlatát. Ennek köszönhetően kihasználhatóvá válnak az üzleti intelligenciában rejlő lehetőségek, ahogyan erre a vállalat jelszava is utal: „Harness power beyond BI”. A SAS-szakértők előadásai után a résztvevők testközelből is megismerhetik a SAS legújabb üzleti intelligencia és adatintegrációs megoldásait.

A konferencia nyitó előadását Allan Russell, a SAS International stratégiai elnökhelyettese tartja. A nemzetközi hírű szakember 25 éve segíti a SAS International munkáját, jelenleg amerikai és európai szoftverfejlesztő projektekben vesz részt.
Gloria Miller, a SAS Szolgáltatások üzletágának alelnöke szerint világszerte egyre elterjedtebbé válik az üzleti intelligencia alkalmazása. A dinamikus piacokon egyre több vállalat alkalmazza a BI-t növekedéstámogató stratégiai eszközként, így a következő években jelentős keresletnövekedésre lehet számítani.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom