Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szakmai konferencia a SAS közép-kelet-európai partnerei számára

Dotkom

Szakmai konferencia a SAS közép-kelet-európai partnerei számára

A fórumnak köszönhetően a magyar SAS-partnerek is lépést tarthatnak a nemzetközi üzleti intelligencia piac fejlődésével.

A sikeres indiai debütálás után Európába érkezik a vezető üzleti intelligencia szállító SAS partnerei számára megrendezett konferenciája, a SASTek. A háromnapos fórumon a vállalat SAS-szoftverrel foglalkozó partnerei az üzleti intelligencia legújabb trendjeivel, és a SAS technológiai, architektúra, szolgáltatások és teljes termékportfoliójának újdonságaival ismerkedhetnek meg.

Az indiai siker után a SAS most kelet-közép-európai partnerei számára rendezi meg a szakmai továbbképzést biztosító konferenciát. Az első európai SASTek fórumnak szeptember 6-8. között Prága ad otthont.

A fórum célja, hogy a vállalat stratégiai partnerei jobban megismerjék a SAS által használt technológiát, iparág-specifikus termékeit és megoldásait, valamint a szolgáltató csoportok létrehozásának gyakorlatát. Ennek köszönhetően kihasználhatóvá válnak az üzleti intelligenciában rejlő lehetőségek, ahogyan erre a vállalat jelszava is utal: „Harness power beyond BI”. A SAS-szakértők előadásai után a résztvevők testközelből is megismerhetik a SAS legújabb üzleti intelligencia és adatintegrációs megoldásait.

A konferencia nyitó előadását Allan Russell, a SAS International stratégiai elnökhelyettese tartja. A nemzetközi hírű szakember 25 éve segíti a SAS International munkáját, jelenleg amerikai és európai szoftverfejlesztő projektekben vesz részt.
Gloria Miller, a SAS Szolgáltatások üzletágának alelnöke szerint világszerte egyre elterjedtebbé válik az üzleti intelligencia alkalmazása. A dinamikus piacokon egyre több vállalat alkalmazza a BI-t növekedéstámogató stratégiai eszközként, így a következő években jelentős keresletnövekedésre lehet számítani.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés