Connect with us

Hirdetés

technokrata

Internet Explorer 7-et, mindenkinek!

Dotkom

Internet Explorer 7-et, mindenkinek!

Automatikus frissítésen keresztül érkezik Redmond új, biztonságosabb böngészője.

Az Internet Explorer 7 jelentősen továbbfejlesztett biztonsági funkciókat nyújt, amely szükségessé teszi, hogy a felhasználók az Automatic Updates-en keresztül elérhessék azt. A Microsoft ezért minden jogtiszta felhasználónak ajánlja annak installálását. Mindemellett, az Automatic Updates első lépésként értesítést küld, arról, hogy az Internet Explorer 7 készen áll a telepítésre. Ezt követően megjelenik az üdvözlő ablak, amely bemutatja a fő újdonságokat és a telepítési lehetőségeket, amelyek az alábbiak: „Install” (Telepíts!), „Don´t Install” (Ne Telepíts!), vagy „Ask Me Later” (Kérdezz Később!) – ezáltal ellenőrizve, hogy a felhasználó készen áll-e a frissítésre.

A Microsoft ezen felül, rendelkezésre bocsátja az ingyenes Internet Explorer 7 Blocker Toolkitet azon vállalti felhasználók részére, akik esetleg nem kívánják az Internet Explorer 7 automatikus telepítését a cégen belül. A Blocker Toolkit nem évül el. Tartalmaz egy ún. Group Policy template-et és egy futtatható scriptet is.

A Blocker toolkit mától elérhető a Microsoft Letöltőközpontjában, elegendő időt adva a cégen belüli telepítésre. Rendszergazdák számára bővebb információ a TechNeten belül, a Windows Update/Microsoft Update oldalon található.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés