Connect with us

technokrata

Mobilitást biztosító trendek érkeztek kamionon

Dotkom

Mobilitást biztosító trendek érkeztek kamionon

Magyarországon az Avaya-roadshow.

Az európai roadshow hazai állomásaként 2006. július 25-27-én láthatók a világviszonylatban vezető IP-technológiai cég, az Avaya újdonságai Budapesten. A cég speciális, bemutató- és konferenciateremmé alakuló kamionja ebben az időszakban parkol a Kongresszusi Központ előtt.

„Az esemény egésze az Avaya IP-telefóniát és mobilitást biztosító legújabb megoldásai köré rendeződik. A hangsúly ezúttal nem a részletes technikai előadásokon, hanem a gyakorlati bemutatón, és az eszközök kipróbálásán lesz” – nyilatkozott a körút magyar állomásának programjáról Kővári István, az Avaya hazai leányvállalatának egyik szakértője.

A bemutatott technológiák között lesz néhány, amely alig pár napja hozzáférhető a világon. Ilyen például az Avaya új, 96-os sorozatú IP-telefonja, melynek tervezésében felhasználók is részt vettek, vagy a VPN Phone, amely külsőre egy szokásos asztali készüléknek tűnik, azonban az IP-telefonszoftver mellett rendelkezik VPN-klienssel is. Ez a készülék az Internethez csatlakoztatva képes a világ bármely pontján a megszokott munkahelyi mellékként viselkedni. „Vagyis otthon összekötöm az ADSL-el, és máris egy céges melléket hoztam létre” – mutatott példát a szakember. A hívások a céges alközponton keresztül épülnek fel, a céges mellékről kezdeményezhetőek, és a munkatársakat is a szokásos, belső számon lehet hívni. A telefon fizikai helyétől függetlenül a dolgozók közötti beszélgetések percdíjmentesek.

„Emellett többek között bemutatjuk a GSM és WIFI szabványok kombinálásával működő, One-X Mobile névre keresztelt megoldást is, mely segítségével „zsebünkbe tehetjük az irodai melléket”, illetve az Avaya és a NOKIA közös, a felhasználók mind teljesebb mobilitását szolgáló megoldásait” – emelte ki a konzulens. Az Avaya kamionja egyedülálló lehetőséget ad arra, hogy az elkövetkező néhány év technológiai trendjébe betekintést kaphassanak a látogatók. Számos olyan meghatározó termék és fejlesztés látható lesz, melyekkel a hétköznapokban egyelőre nem, vagy alig-alig találkozhattak az érdeklődők.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle