Connect with us

Hirdetés

technokrata

Synergon: SAP R/3 verziófrissítés és fejlesztés az NHH-nál

Dotkom

Synergon: SAP R/3 verziófrissítés és fejlesztés az NHH-nál

A Synergon Informatika Nyrt. frissíti és fejleszti tovább a Nemzeti Hírközlési Hatóság integrált gazdasági és pénzügyi rendszerét.

A Synergon Informatika Nyrt. végzi a Nemzeti Hírközlési Hatóság SAP R/3 vállalatirányítási rendszerének verzióváltását, reorganizációját és továbbfejlesztését. A fejlesztés során költségvetési és üzleti tervező modullal, valamint a gazdasági tevékenységet támogató dokumentum-menedzsment és workflow megoldással bővül az NHH vállalatirányítási rendszere. A projekt értéke közel száznyolcvanmillió forint.

A 2006. áprilisában kiírt közbeszerzési pályázat nyerteseként a Synergon Informatika Nyrt. frissíti és fejleszti tovább a Nemzeti Hírközlési Hatóság integrált gazdasági és pénzügyi rendszerét. A jelenlegi SAP R/3 4.6c és BW 3.1c verziószámú rendszereket – melyeket 2001-ben a Synergon vezetett be a hatóságnál – most a MySAP ERP ECC 5.0 és BW 3.5 verziók váltják fel.

A verzióváltás során megtörténik a tranzakciós rendszer és az adattárház reorganizációja is, hiszen az elmúlt évek külső és belső környezeti változásai a szervezeti struktúra és a gazdálkodási folyamatok újratervezését, beállítását, az egész rendszert érintő komplex fejlesztések megvalósítását teszik szükségessé.

A projekt során a verziófrissítéssel párhuzamosan a rendszer fejlesztésére is sor kerül. SAP SEM megoldás támogatja majd az NHH teljes gazdasági tervezési rendszerét a stratégiai tervektől az elemi szintű tervekig. A hatóság kiadásait és bevételeit nyilvántartó tranzakciós rendszer (SAP ERP) és a beszámolórendszert támogató adattárház (SAP BW) a tervezési rendszerrel (SAP SEM) kiegészítve a teljes gazdálkodást lefedi és naprakész terv-tény elemzéseket biztosít.

További fejlesztés eredményeként a Synergon szakemberei dokumentum-menedzsment rendszer bevezetésével is támogatják az NHH gazdálkodási tevékenységét. A megoldás minden, a gazdálkodási tevékenység során létrejött dokumentumot, bizonylatot nyilvántart, azok házon belüli áramlását előre meghatározott alapelvek szerint vezérli. A gazdálkodási folyamatok átfogó támogatása, az információkhoz való gyors hozzáférési lehetőségek biztosítása révén a teljesítési, várakozási és átviteli idők jelentősen csökkennek.

A szerződés aláírását követően jelenleg a helyzetfelmérés folyik. 2007 januárjától az NHH optimalizált gazdálkodási folyamatait egy nagyobb funkcionalitású, technológiailag korszerűbb integrált gazdálkodási rendszer támogatja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés