Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyolc milliárd dollár az Intel második negyedéves bevétele

Dotkom

Nyolc milliárd dollár az Intel második negyedéves bevétele

1, 1 milliárd dolláros üzemi eredmény (részvényalapú kompenzáció nélkül 1,4 milliárd dollár); 15 cent egy részvényre jutó nyereség (EPS) (részvényalapú kompenzáció nélkül 19 cent); Új Intel Core mikro architektúra szerverek, asztali számítógépek és mobil számítógépek számára.

Az Intel Corporation mai bejelentése szerint a cég 2005. negyedik negyedévében 8 milliárd dolláros bevételt ért el, 1,1 milliárd dolláros üzemi eredmény, 885 millió dolláros nettó bevétel és 15 centes egy részvényre jutó nyereség (EPS) mellett. A részvény alapú kompenzációt nem számítva a cég 1,4 milliárd dolláros üzemi eredményt, 1,1 milliárd dolláros nettó eredményt és 19 centes egy részvényre jutó nyereséget (EPS) ért el.

„2006-ban számos új, a tervezettnél korábban kibocsátott termékünkkel, mi értük el a legjobb termelési eredményt az iparágon belül” – nyilatkozta Paul Otellini, az Intel elnök-vezérigazgatója. „Új Intel Core mikroarchitektúránkra épülnek a világ legjobb PC-it és volume szervereit üzemeltető mikroprocesszorok, olyan termékek, melyek teljesítménye és energiafelhasználásának gazdaságossága az iparban nem várt visszhangra talált, konstrukcióink pedig az Intel történelmében soha nem látott számban részesültek elismerésben. Tovább erősítjük a gyártástechnológia terén betöltött vezető pozíciónkat, hiszen az idei évben már mikroprocesszoraink jó részét a fejlett 65 nanométeres gyártástechnológia segítségével állítjuk elő” – tette hozzá.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés