Connect with us

technokrata

Déri Miksa pályázat

Dotkom

Déri Miksa pályázat

Az Eureka programban való magyar részvétel támogatására.

Az Eureka programban való magyar részvétel támogatására A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) nevében a Kutatás-fejlesztési Pályázati és Kutatáshasznosítási Iroda (KPI) pályázatot hirdet az Eureka programban való magyar részvétel támogatására. A pályázat lebonyolítója a Kutatás-fejlesztési Pályázati és Kutatáshasznosítási Iroda (KPI). A pályázat célja a vállalkozói szféra, különösen a kis- és középvállalkozások nemzetközi kutatás-fejlesztési együttműködését elősegítő EUREKA programban való magyar részvétel támogatása.

A Déri Miksa Program célja a magyar vállalatok piacképességének növelése, a magyar szerepvállalás erősítése Európai Kutatási Térségben, a kutatói és vállalkozói szféra K+F együttműködésének támogatása innovatív piac-közeli projektek támogatásával és az európai K+F projektekben való részvétel hazai hasznosulásának erősítése. A pályázat célkitűzéseinek elérése érdekében a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap terhére a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal 500.000.000 Ft-ot biztosít.

Támogatásban részesülő pályázatok várható száma: 10-15 darab. Beadási határidő: folyamatos 2006. október 31-ig.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek