Connect with us

technokrata

Költségmegtakarítás és hatékonyságnövelés

Dotkom

Költségmegtakarítás és hatékonyságnövelés

Automatizált tartalomszolgáltató rendszer az osztrák kormányzati szervnél.

Üzleti vállalkozást beindítani nem kevés bátorságot, elhivatottságot és kitartást igényel. Egy újonnan létrehozott innovatív weboldal az információk és eszközök egy időben, egy helyen történő összegyűjtésével megkönnyíti a piacra lépést az osztrák vállalkozók számára.

Az osztrák Gazdasági és Munkaügyi Szövetségi Minisztérium (BMWA) felelős az európai gazdasági törvények végrehajtásáért Ausztriában. Az üzleti vállalkozások és egyéni vállalkozók számára nyújtott szolgáltatások javítása érdekében a BMWA 2002-ben informatikai tevékenységének az EDS-hez és az Microsoft-hoz, az EDS stratégiai szövetségeséhez történő kihelyezése mellett döntött.

A projekt célja, mely egyben az első osztrák kormányzati outsourcing szerződés is, az informatikai költségek lefaragása jelentős szolgáltatási színvonaljavulás mellett. A kitűzött célok megvalósítására az EDS és a Microsoft a minisztérium teljes IT infrastruktúráját Microsoft környezetre migrálta át.

„A Microsoft platformra történt migráció többet jelent a BMWA számára pusztán költségmegtakarításnál; munkatársaink sokkal hatékonyabban képesek munkájukat ellátni, mivel kevesebb időre van szükség a 15 ezer oldalnyi portál frissítésére” – mondta Michael Renner, a BMWA IT menedzsere. „Köztisztviselőink gyorsan és pontosan tölthetik fel az információkat a weboldalra, melynek révén a kapcsolat a minisztérium és a közönség között még szorosabbá válhat.”

Az EDS nemrég a migráció sikereként Microsoft Közönségdíjban részesült. A több kategóriában odaítélt díj nyerteseit több mint 1800 résztvevő közül választották ki.

„Az EDS és a Microsoft közötti együttműködés a BMWA támogatásában csak egy példa a számos vezető technológiai vállalat által nyújtott világszínvonalú szolgáltatásra” – mondta Ken Quaglio, az EDS alelnöke. „Az Agility Alliance, az EDS stratégiai partnersége az üzleti vállalkozások és kormányzatok számára innovatív és költséghatékony megoldásokat nyújt.”

„A minisztérium felismerte, hogy a biztonságos, skálázható e-kormányzati platform megvalósítása beruházásokat igényel. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Microsoft nagyra értékelte és díjban részesítette a BMWA számára nyújtott szolgáltatást.”

Az EDS Agility Alliance a piac vezető infrastruktúra, alkalmazás- és üzleti folyamat szolgáltatásait nyújtó vállalatainak stratégiai szövetsége. Agility Alliance partnerek: Cisco, Dell, EMC, Microsoft, Oracle, SAP, Sun Microsystems, Towers Perrin és Xerox.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle