Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megfizethető, biztonságos távoli web-alapú hozzáférés kis- és középvállalkozásoknak

Dotkom

Megfizethető, biztonságos távoli web-alapú hozzáférés kis- és középvállalkozásoknak

A Netgear kibővíti biztonsági eszközeinek palettáját az SSL VPN Concentrator bemutatásával – ezzel megfizethető, biztonságos távoli web-alapú hozzáférést biztosítva a kis- és középvállalkozások számára.

A Netgear bejelentette a ProSafe SSL VPN Concentrator 25 SSL312 piacra dobását, amely egy megfizethető és megbízható SSL VPN megoldás a 100 felhasználó alatti kis- és középvállalkozások számára.

A ProSAfe SSl312 biztonságos távoli hozzáférést biztosít a vállalati hálózathoz a Secure Socket Layer (SSL)-t használva. A népszerű e-kereskedelmi protokoll, ezáltal megszünteti a speciális kliens szoftverek telepítésének szükségét a távoli számítógépeken.

Az SSL312 bárhol, bármikor távoli hozzáférést biztosít a mobilis felhasználóknak, ezáltal biztosítva nekik, hogy biztonságosan csatlakoztathassanak a vállalati hálózathoz bármilyen számítógépet használva, olyan helyszínekről, mint hivatalos partner területe, az otthonuk, vagy akár kioszkokból is, szabványos webböngészőt használva. Az SSL312 problémamentes, biztonságos távoli hozzáférést biztosít olyan vállalati alkalmazásokhoz, mint email küldés/fogadás, a távoli irányítási alkalmazások, valamint egyéb irodai alkalmazások, ezáltal kielégítve az úton lévő mozgó felhasználók ilyen jellegű igényeit. Az olyan jellegzetességek, mint az SSL over VPN lehetővé teszi a cégek számára, hogy még megbízhatóbb hozzáférést biztosítsanak vállalti forrásokhoz könnyűsúlyú kereszt-platform letöltésen keresztül, láthatatlanul közvetítve az SSL312-n keresztül a felhasználók desktopjaira illetve laptopjaira.

A könnyen használható webes kezelőfelület biztosítja a titkossági és biztonsági követelményeket, amelyek fenntartásáról a munkafázis befejezése utáni automatikus cache clean up gondoskodik. Az eljárásmód beállító eszközökkel, az alapos logging támogatással és diagnosztizálással az SSL312 az IT adminisztrátoroknak teljes irányítást biztosít a távoli hálózati hozzáférések fellett.

A ProSafe SSL VPN Concentrator 25 SSL312, a piacon legnagyobb költséghatékonysággal rendelkező all-in-one SSL VPN megoldás, engedélyezési korlátozások nélkül, két 10/100 ethernet kapuval és egy konzol kapuval rendelkezik a távoli irányíthatóságért. Az SSL312, amely biztosítja az adattitkosságot SSLv3-mal, és a TLSv1.0 AES-256-al, 25 egyidejű SSL VPN munkafázist támogat, ezáltal biztosítva a mobil felhasználóknak, hogy biztonságosan hozzáférjenek a távoli forrásokhoz, szabványos web-alapú böngészőket használva, úgy mint a Microsoft Internet Explorer vagy az Apple Safari. Azon kívül, hogy ez a termék integrálja a felhasználói tárházak széles skáláját, mint a Microsoft Active Directory, az LDAP, és a RADIUS, a felhasználói hitelesítés végett, az SSL312 együttműködik harmadik felek tűzfalaival, és probléma nélkül működik a Netgear ProSafe VPN Firewall Routerek vonalával, hogy egy teljes biztonsági megoldást biztosítson.

A Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25 SSL312 három éves garanciával jár és 24/7 technikai támogatást élvez. Az SSL312 2006 augusztusában lesz elérhető a vezető forgalmazóktól, e-kereskedelmi oldalakon, valamint viszonteladóktól körülbelüli 120.000 Ft-os listaáron.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés