Connect with us

technokrata

Kisvállalatoknak készült az új, integrált InfraStruXure

Dotkom

Kisvállalatoknak készült az új, integrált InfraStruXure

Az új InfraStruXure alacsonyabb kezdeti költségek mellett az integrált rendszerek előnyeit nyújtja a kisvállalatok számára.

Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy új InfraStruXure rendszerét egyesíti a Smart-UPS VT energiamodullal, amely gyorsan cserélhető akkumulátorral és integrált energiaelosztással rendelkezik. Az új InfraStruXure rendszer a gyorsabb telepítés érdekében rövid idő alatt összekapcsolható alkotóelemeket és üzemkész megoldásokat tartalmaz. A rendszer helyigénye minimális, és használatával csökkennek a működési, telepítési és bővítési költségek.

„Az APC termékeinek választéka új termékkel, egy speciális UPS-el (szünetmentes áramforrással) egészült ki, amelynek reményeink szerint az amerikai és nyugat-európai tapasztalatokhoz hasonlóan Magyarországon is sikere lesz. Ezentúl az InfraStruXure-t nem kizárólag Symmetra PX szünetmentes áramforrással, hanem Smart UPS VT energiamodullal is tudjuk szállítani. Mindez még nagyobb választási lehetőséget kínál dinamikusan fejlődő ügyfélkörünk számára” – mondta el Bíró Viktor, az APC dél-kelet európai regionális menedzsere. „A Smart UPS VT hatásfoka magas szintű, kiemelkedően energiatakarékos, különösen a 100%-osnál alacsonyabb terhelés mellett. A termék kifejezetten a hazai kisvállalatok érdeklődését keltheti fel, hisz éppen az ő igényeiket szolgálja ki legjobban. Ugyanakkor kiváló megoldás azoknak a nagyvállalati kirendeltségeknek, lerakatoknak is, ahol szükség van szervertermi infrastruktúrára. „ – tette hozzá Bíró Viktor.

Az APC új hálózat-kritikus fizikai infrastruktúrája (network-critical physical infrastructure – NCPI) hatékonyabb, működési költsége pedig alacsonyabb. Emellett számos innovatív tulajdonsággal bír, ilyen például az egy rack helyigényű felépítés, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló tér jobb kihasználását. Emellett új áramelosztási rendszerrel is rendelkezik, amely a könnyebb telepítést és a későbbi bővítést segíti elő. A futásidő méretezése érdekében a rendszerbe további, belső akkumulátorok is elhelyezhetők.

„Azzal, hogy a díjnyertes Smart-UPS termékünket integráltuk az InfraStruXure architektúrával, rugalmas és gyors rendelkezésre állást biztosító megoldást hoztunk létre” – mondta el Dwight Sperry, az APC vállalati rendszerekért és üzleti hálózatokért felelős részlegének alelnöke. „A Smart UPS VT architektúrával rendelkező InfraStruXure tervezésekor azt tartottuk szem előtt, hogy a rendszer moduláris felépítésű és mérethez igazítható legyen. Így a felhasználók könnyen ki tudják a bővíteni a terméket az APC hűtési és környezet-felügyeleti megoldásaival, biztonsági termékeivel. A rendszer nagy energiasűrűsége, kis mérete és moduláris felépítése számos alkalmazáshoz nyújt ideális megoldást, legyenek azok akár nagy sűrűségű, katasztrófaelhárító – akár VoIP/IP-telekommunikációs alkalmazások” – tette hozzá Dwight Sperry.

Az InfraStruXure a Smart-UPS VT architektúrával kiegészítve ideális megoldás szerverszobák és kis adatközpontok, de akár távoli telephelyek, például regionális irodák számára is. Az InfraStruXure Smart-UPS VT architektúrája júliustól a világ legtöbb országában kapható, hazánkban 30kVA és 40kVA-es teljesítményű változatban kerül forgalomba.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle