Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telekom Adományvonal a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálathoz

Dotkom

Telekom Adományvonal a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálathoz

A Telekom Adományvonal egyszerűen és átlátható módon szervezi a rászorulók megsegítését. A 1788-as szám hívásával bárki 100 forintot tud adományozni a meghirdetett támogatási célra, minden esetben társadalmi szintű problémák megoldásán fáradozó közhasznú szervezet munkájához segítséget nyújtva.

2006. július és augusztus hónapokban a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot támogatják azok a T-Com vagy T-Mobile ügyfelek, akik a Magyar Telekom által működtetett Telekom Adományvonalat hívják a 1788 számon.

A vállalat a szolgáltatást térítésmentesen, a teljes adományozott összeg átutalásával, tehát bevételi törekvés nélkül, a költségek (Áfa) átvállalásával biztosítja, és jelentős segítséget nyújtunk a szervezeteknek a gyűjtési időszak kommunikációs kampányához is (pl. TCR film elkészítés, televíziós és egyéb sajtómegjelenések szervezése). 2002 májusa óta az Adományvonal segítségével 18 non-profit szervezet jutott több mint 130 millió forinthoz. A Telekom Adományvonal arca, szóvivője Katona Klári, egyéniségével, szívével és gondolataival segít abban, hogy az alapítványok minél több pénz gyűjthessenek munkájukhoz. Katona Klári 2005. március 15-én karitatív munkájának elismeréseképpen Pro Caritate díjat kapott Dr. Göncz Kinga ifjúsági, családügyi, szociális és esélyegyenlőségi minisztertől.

A Telekom Adományvonalra egy évre előre lehet pályázni. Az aktuális pályázati kiírás szeptembertől található meg ezen az oldalon. A pályázatok elbírásáláról a pályázók december 15-ig kapnak értesítést.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés