Connect with us

technokrata

Telekom Adományvonal a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálathoz

Dotkom

Telekom Adományvonal a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálathoz

A Telekom Adományvonal egyszerűen és átlátható módon szervezi a rászorulók megsegítését. A 1788-as szám hívásával bárki 100 forintot tud adományozni a meghirdetett támogatási célra, minden esetben társadalmi szintű problémák megoldásán fáradozó közhasznú szervezet munkájához segítséget nyújtva.

2006. július és augusztus hónapokban a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot támogatják azok a T-Com vagy T-Mobile ügyfelek, akik a Magyar Telekom által működtetett Telekom Adományvonalat hívják a 1788 számon.

A vállalat a szolgáltatást térítésmentesen, a teljes adományozott összeg átutalásával, tehát bevételi törekvés nélkül, a költségek (Áfa) átvállalásával biztosítja, és jelentős segítséget nyújtunk a szervezeteknek a gyűjtési időszak kommunikációs kampányához is (pl. TCR film elkészítés, televíziós és egyéb sajtómegjelenések szervezése). 2002 májusa óta az Adományvonal segítségével 18 non-profit szervezet jutott több mint 130 millió forinthoz. A Telekom Adományvonal arca, szóvivője Katona Klári, egyéniségével, szívével és gondolataival segít abban, hogy az alapítványok minél több pénz gyűjthessenek munkájukhoz. Katona Klári 2005. március 15-én karitatív munkájának elismeréseképpen Pro Caritate díjat kapott Dr. Göncz Kinga ifjúsági, családügyi, szociális és esélyegyenlőségi minisztertől.

A Telekom Adományvonalra egy évre előre lehet pályázni. Az aktuális pályázati kiírás szeptembertől található meg ezen az oldalon. A pályázatok elbírásáláról a pályázók december 15-ig kapnak értesítést.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek