Connect with us

technokrata

Színes iroda még hatékonyabban!

Dotkom

Színes iroda még hatékonyabban!

Az új Xerox WorkCentre 7132 már a kis- és középvállalkozásokat is segíti dokumentumkezelési költségeik optimalizálásában.

A Xerox bemutatta WorkCentre családjának legújabb tagját, a 7132 multifunkciós berendezést. A WorkCentre 7132 egy olyan sokoldalú és megfizethető árú eszköz, melynek segítségével a kis- és középvállalkozások minden eddiginél kedvezőbb költségek mellett nyomtathatnak, akár színesben is.

A Work Centre 7132 egyike a Xerox első olyan multifunkciós rendszereinek, amelyet Xerox Standard Accounting alkalmazással láttak el. Az ingyenes szoftver az előállított lapok mennyiségét és típusát ellenőrzi, ezáltal a vállalatok pontosabb irodai költségfelosztását és optimalizálását segíti elő.

A berendezés különlegessége továbbá, hogy rendkívül hatékony színkezelése miatt gazdaságos megoldás azon vállalatok számára, amelyek csak alkalomszerűen nyomtatnak színes dokumentumokat. A Xerox EA (emulzió-aggregációs) magas fényű toner csekély tintafelhasználás mellett biztosít ragyogó, élénk színeket. Az EA toner egy hagyományostól eltérő festék-előállítási módszert jelent. A korábban fizikai úton darabolt tintát a Xerox kémiai módszerekkel növeszti. Az EA toner előnye, hogy a gömb alakú egyforma szemcsék jobban illeszkednek egymáshoz, tehát kevesebb festék szükséges egy terület lefedéséhez, kevesebb hulladék keletkezik, és nem kell szilikonos olaj a beégetéshez.

A Work Centre 7132 berendezés Xerox CentreWare Internet Service Desktop Management szoftvert alkalmaz, amelynek segítségével a rendszeradminisztrátorok és irodai dolgozók képesek távolról konfigurálni és kezelni az eszközt. A Xerox SMART eSolution szoftver automatikusan jelzi a nyomtatott, másolt, faxolt és szkennelt oldalak számát, illetve üzenetet küld a fogyóban lévő tintapatronról és a felmerülő hibákról.

A berendezés rugalmas konfigurációban kapható, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy saját speciális igényeiknek megfelelően szerezzék be az egységeket, anélkül, hogy olyan tulajdonságokért fizetnének, amelyekért nem akarnak. A alapkonfigurációt csak másoló és nyomtató funkciókkal látták el. Ez magában foglalja a kétoldalas dokumentumkezelőt, a kétoldalas nyomtatást, a kézi oldaltálcát és az 520 lapos fő tálcát. A felhasználók ezen kívül több papírtálcát is hozzáadhatnak a berendezéshez, amelyek automatikusan észlelik a papírméretet. A funkciók kiterjeszthetők az e-mailbe valamint a több hálózati helyre történő szkenneléssel.

A Xerox WorkCentre 7132 A3-as méretben fekete-fehérben 32 oldalt, színesben 8 oldalt nyomtat percenként, és kiváló minőségű képeket állít elő 1200×600 dpi felbontásban. A WorkCentre 7132 egyaránt támogatja az egyedi felhasználók és a munkacsoportok dokumentumkezelését. A berendezés az igényeknek megfelelően automatikusan összetűzi, összehajtja, illetve kilyukasztja a dokumentumokat. Minden egyes konfiguráció maximálisan 500, a leggyakrabban használt sablon és minta tárolására alkalmas.

A WorkCentre 7132 multifunkciós rendszer Magyarországon 2006. július 1-jétől kapható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek