Connect with us

technokrata

Önkormányzati Antivírus Akció

Dotkom

Önkormányzati Antivírus Akció

A Panda Software Hungary és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) pályázatot hirdet „Önkormányzati Antivírus Akció” címmel a magyarországi Önkormányzatok számára saját felhasználású antivírus szoftverek beszerzésére.

A pályázat célja, az önkormányzatok, és általuk üzemeltett intézmények számítástechnikai eszközei vírusvédelmének megoldása. A pályázat keretében a kiírt feltételeket teljesítő önkormányzatok, valamint az általuk üzemeltetett intézmények a pályázat tárgyát képező Panda BusinesSecure Antivirus with TruPrevent és Panda EnterpriSecure with TruPrevent szoftvereket, a Panda Software által biztosított 50% támogatással vásárolhatják meg.

A pályázaton részt vehet minden önkormányzat saját felhasználásra, valamint az önkormányzatok által üzemeltetett intézmények és az önkormányzat alapítványai. A pályázat keretében a Panda Software Hungary, az önkormányzat, és hozzá tartozó intézmények által megpályázott licencszám összességét tekinti a pályázati alapjának, így igénybe vehető a mennyiségi kedvezmény is. A TÖOSZ tagok számára az egyéves szerződés helyett, azonos feltételek mellett, kétéves szolgáltatást biztosítanak.

A pályázati támogatás nyer minden pályázó mely:
1. önkormányzat,
2. a pályázati adat- és megrendelőlapot megfelelően kitölti és eljuttatja a megadott címre.
3. Hivatalos TÖOSZ tagnak számít minden önkormányzat, amely a 2006. évi hivatalos TÖOSZ listában szerepel.

A pályázatokat a Panda Software Hungary ügyvezető igazgatója bírálja el a pályázati kiírásnak megfelelően, melyeket 2006. december 20-ig lehet benyújtani.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek