Connect with us

technokrata

Elektronikus számlacsomag és Sziget napijegy a K&H Banktól

Dotkom

Elektronikus számlacsomag és Sziget napijegy a K&H Banktól

Szeptember 30-ig havidíj-mentes elektronikus számlacsomag és Sziget napijegy ajándékba a K&H Banktól.

Gyors, kényelmes, akár az otthonunkból vagy munkahelyünkről intézhető pénzügyi szolgáltatásokat kínál a K&H Bank elektronikus számlacsomagja. A korszerű banki ügyintézés megkönnyíti a mindennapokat. Az K&H elektronikus számlacsomag a hagyományos lakossági bankszámlához képest a harmadára csökkenti az ügyintézési költségeket. Aki ugyanis az internetes bankolást választja, ingyenes elektronikus bankkártyát kap, díjmentes számára a mobilinfó szolgáltatás, ha pedig jól válaszol a feltett kérdésekre, Sziget napijegyet kaphat ajándékba. A K&H Bank szeptember 30-ig a havidíjat is elengedi.

A K&H Bank kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ügyfeleit a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki. Azon dolgozik, hogy a hozzá fordulók pénzügyeiket a számukra legmegfelelőbb módon intézhessék, ezért többek között olyan elektronikus banki szolgáltatáscsomagot kínál, amely nemcsak kényelmes, korszerű, gyors és megbízható, de személyre szabott is. Az ügyfelek – megspórolva a sorban állást – akár otthonukból vagy munkahelyükről is elintézhetik banki ügyeiket és hozhatják meg okos döntéseiket.

A K&H Bank vonzó kedvezményekkel segíti az okos döntést, hiszen a K&H elektronikus számlacsomaghoz az ingyenes elektronikus bankkártya, a díjmentes mobilinfó szolgáltatás, a havonta két ingyenes forint készpénz felvétel mellett (K&H bankautomatából), szeptember 30-ig a havidíjat is elengedi. A K&H elektronikus számlacsomag választása összességében közel 30%-os díjmegtakarítást eredményez, hiszen a fönti kedvezmények mellett a lakossági bankszámla szolgáltatások egyéb díjtételei, pl. átutalási díjak is kedvezőbbek a hagyományos, bankfióki ügyintézésnél. Különösen azoknak jelent ez okos megoldást, akik a Bank szolgáltatásainak széles körét használják, hiszen egyszerre időt, energiát és pénzt takarítanak meg. Aki pedig most nyit K&H elektronikus számlacsomagot, még egy Sziget napijeggyel is gazdagabb lehet, ha a számlanyitáskor jól válaszol a feltett kérdésre, és az első 150 helyes megfejtő között van.

A K&H Bank 2005 óta a Sziget Bankja. Európa egyik legnagyobb fesztiváljának bankjaként alkalmi fiók üzemeltetésével, rendhagyó ATM-ek felállításával, valamint sport- és egyéb játékok szervezésével járul hozzá a rendezvény sikeréhez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek