Connect with us

technokrata

Az Ericsson és a Telenor mikrohullámú átvitelre vonatkozó globális megállapodást kötött

Dotkom

Az Ericsson és a Telenor mikrohullámú átvitelre vonatkozó globális megállapodást kötött

Az Ericsson az átviteli rendszerek teljes választékát kínálja, vezetékes és mobil szélessávú hálózatokhoz egyaránt.

Az Ericsson és a Telenor nevű norvég szolgáltató mikrohullámú átviteli megoldások szállítására vonatkozó globális keretmegállapodást írt alá. A két évre szóló szerződés a felek meglévő együttműködésének kiterjesztése, és a Telenor-csoport többségi tulajdonában lévő összes leányvállalatra vonatkozik.

A szerződés értelmében az Ericsson MINI-LINK és Marconi védjegyű, ponttól pontig terjedő mikrohullámú átviteli termékeket szállít a Telenor részére, például nagykapacitású rádióberendezéseket, intelligens forgalmi csomópontokat, valamint kis- és nagy hatótávolságú rendszereket.

Norvégia legnagyobb vezetékes és mobiltávközlési szolgáltatójaként a Telenor jelentős nemzetközi tevékenységet folytat a mobiltávközlés területén. Az Ericsson mikrohullámú átviteli termékválasztékának segítségével a szolgáltató képessé válik eltérő igények kielégítésére is, ugyanis költséghatékony lefedést, a vezetékes és mobil szélessávú alkalmazás számára egyaránt nagy kapacitást, valamint a rádióberendezéseket a vezérlőállomásokkal, illetve a gerinchálózattal összekötő, rendkívül versenyképes úgynevezett backhaul megoldást képes nyújtani.

Sivert Bergman, az Ericsson szélessávú hálózatokkal foglalkozó részlegének vezetője a következőket nyilatkozta: „Ez az új megállapodás megerősíti a Telenor jelentős globális partnereként betöltött pozíciónkat, sőt még egy lépéssel előrébb viszi üzleti kapcsolatunkat. Erőteljes termékválasztékunknak, valamint a piac és az ügyfél ismeretének köszönhetően gyorsan és hatékonyan ki tudunk elégíteni a kapacitásra és a megbízhatóságra vonatkozó minden igényt.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák