Connect with us

technokrata

Kipróbálható a biztonságosabb Internet Explorer 7

Dotkom

Kipróbálható a biztonságosabb Internet Explorer 7

Megjelent a Microsoft böngésző következő generációjának harmadik bétaváltozata.

Az Internet Explorer 7 fejlesztése folyamán a Microsoft végig visszajelzéseket kért a felhasználóktól, és ezeket fel is használta a szoftver tökéletesítésében. Bár a 2. béta verzió már minden tulajdonságot tartalmazott, és a 3. béta verzióban csak néhány észrevehető változtatást terveztek, a felhasználói visszajelzések hatására az Internet Explorer 7 3. béta verziójába néhány plusz módosítás is belekerült a tervezett megbízhatósági, kompatibilitási és biztonsági fejlesztésen kívül.

Ezek a változások a következők:
A kinézetet és a kezelést érintő változások – a Microsoft lehetővé tette, hogy a felhasználók az eszköztárba helyezhessék az e-mail gombot, újrarendszerezhessék a füleket azok jobbra vagy balra húzásával, vagy zoomolás közben le-fel görgethessenek.
Az RSS élmény javítása – Az IE7 Beta 3 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy automatikusan frissíthessék RSS csatornáikat, és több szabadságot ad a felhasználóknak az RSS csatornák olvasottnak jelölésében.
Jobb kompatibilitás és megbízhatóság – a 2. béta verzió tesztelése során javult a weboldalakkal és webes alkalmazásokkal való kompatibilitás, a nagyobb megbízhatóság pedig az IE 7 oldal-elrendezési hibái kiküszöbölésének köszönhető.
Fontos biztonsági fejlesztések – Az IE7 Beta 3 minden olyan biztonsági fejlesztést tartalmaz, amelyek a június 13-án kiadott Internet Explorer Security Bulletinben szerepeltek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp