Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mire figyeljünk többfunkciós készülékek vásárlásakor?

Dotkom

Mire figyeljünk többfunkciós készülékek vásárlásakor?

Kis cégeknek – költségoldalról.

A piacon fellelhető többfunkciós készülékek közül egyre figyelemfelkeltőbb ajánlatok árasztják el a vevőket, ezért jól jöhet néhány hasznos tanács, hogy vásárlás esetén mikre érdemes odafigyelni.

Mint minden készülék beszerzésekor, az egyik legfontosabb szempont az ár/érték arány. Ezen gépek értékeit meghatározni pedig nem is olyan nehéz.

Több funkciós készülékek vásárlásakor az egyik lényeges szempont, hogy milyen töltöttségű tonerkazetta jár a gép mellé, és hogy tartozik-e hozzá integrált hálózati csatlakozó. Például a HP LaserJet 3052 többfunkciós készülékeivel a felhasználó jóval többet kap a pénzéért, mint a konkurens termékek esetében, ahol legtöbbször csak fél töltöttségű tonerkazetta jár a készülékhez, mely önmagában akár több, mint 10.000 Ft veszteséget is jelenthet. Mindemellett ehhez a termékhez integrált hálózati csatlakozás is jár, így az alapmodell funkciói megoszthatóak a hálózaton keresztül is. A csatlakozó utólagos beszerzése amúgy további 20.000-30.000 Ft kiadással járhat.

A HP többfunkciós készülékei az egyik legkorszerűbb kialakítással rendelkeznek, amelyek a 21. század színvonalát képviselik. A termékek magasan a konkurens termékek felett állnak, hisz nem azzal a mai napig oly sok helyen alkalmazott- hagyományos technológiájú beégetőművel dolgoznak, amely jelentősen hosszabbá tette a bemelegedési időt. A beégetőmű korszerű kialakításával kiküszöbölhető a felesleges zaj, hő és szag kibocsátás, valamint a magas energiafogyasztás is.

Többfunkciós készülékek esetén lényeges tényező az erős processzor és memória is. HP Laserjet 3052 készüléke egy szerénynek egyáltalán nem mondható méretű memóriával rendelkezik (64 MB). Ennek köszönhetően a nyomtatómű az átlagos feladatokat 60 másodperccel gyorsabban készíti el, mint konkurensei és összetett, például több példányos másolás is végezhető rajta. Mindemellett az első oldal kinyomtatására is ötször, közel 40 másodperccel kevesebbet kell várni.

A HP készülékek minden téren csúcsminőséget képviselnek, hiszen a szkennelt dokumentumok felbontása és mélysége nem korlátozott, a részletgazdag rajzok, grafikák pedig könnyedén nyomtathatóak a PostScript meghajtóval nagy felbontásban is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés